Sfaturi utile despre alimentația în perioada sărbătorilor, duminică, începând cu ora 09:30, într-o nouă ediție "Apel la consilier" cu Eva Pavel

Sfaturi utile despre alimentația în perioada sărbătorilor, duminică, începând cu ora 09:30, într-o nouă ediție
Sfaturi utile despre alimentația în perioada sărbătorilor, duminică, începând cu ora 09:30, într-o nouă ediție "Apel la consilier" cu Eva Pavel

   Duminică, de la ora 9:30, Eva Pavel, gazda emisiunii “Apel la consilier” ne oferă, prin intermediul specialiștilor, sfaturi despre ce anume trebuie să știm și să tinem cont atunci când suntem în perioada sărbătorilor.

Perioada magică a Crăciunului a venit și fiecare incearcă să aibă o masă cu un conținut bogat în alimente, însă nu toți cunoștem riscurile la care ne expunem atunci când facem excese culinare.

Invitați ai ediției speciale de Crăciun ”Apel la consilier” vor fi medici care ne vor oferi sfaturi importante în ceea ce privește alimentația în perioada sărbătorilor.

Este deosebit de important să controlăm sentimentul de saturație, să recunoaștem simptomele de saturație.

Durează ceva timp până când semnalele de saturație ajung la creier. Este posibil să nu ne dăm seama de acest lucru dacă noi continuăm să mâncăm. Faptul ca mestecam incet ne va ajuta să primim aceste semnale și să simțim simptomele de saturație...”  este de părere Semih Uresin, de profesie dietetician.  

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

              La ce riscuri ne supunem organismul atunci când preferăm alimentația excesivă, ne spune specialistul în gastroenterologie.

“Mesele de Crăciun sunt foarte bogate. Conținutul de carbohidrați este ridicat. Atunci când consumăm și băuturi alcoolice, ne confruntăm cu probleme ale sistemului gastrointestinal.  Mâncatul în exces supune organismul la stres. Ritmul cardiac se  accelerează. Pe măsură ce ritmul cardiac se accelerează, acesta poate provoca în viitor boli precum tensiunea arterială și  de inimă”,  spune Prof.

Dr Eylem Karatay.

 Tot în ediția de duminică, un pacient român ne va împărtăși experiența trăită într-un spital din străinătate, în perioada sărbătorilor. Nu ratați o nouă ediție “Apel la consilier”, prezentată de Eva Pavel, duminică această, în prima zi de Crăciun, de la ora 9:00, la Kanal D.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies