Sfaturile pe care le-a primit Culiță Sterp de la mama Geta, de-a lungul vieții sale. „Nu cade nimic din cer.”

Sfaturile pe care le-a primit Culiță Sterp de la mama Geta, de-a lungul vieții sale. „Nu cade nimic din cer.”
Sfaturile pe care le-a primit Culiță Sterp de la mama Geta, de-a lungul vieții sale. „Nu cade nimic din cer.”

Culiță Sterp a vorbit despre sfaturile pe care le-a primit adesea de la mama lui.

Culiță Sterp, îndrăgitul artist, fiul mamei Geta, este cunoscut atât pentru cariera sa de succes, cât și pentru faptul că provine dintr-o familie harnică și dedicată, care de fiecare dată a muncit din greu pentru a-și duce visul mai departe. Este și cazul fratelui și surorilor sale, care au muncit încă de mici pentru a avea ceea ce au acum, iar mama Geta i-a obișnuit cu greul încă din momentul în care i-a crescut singură pe toți și le-a oferit tot ceea ce aveau nevoie pentru a-și construi un drum al lor.

Sfaturile pe care Culiță Sterp le-a primit de la mama Geta

Citește și: Cum îi caracterizează Culiță Sterp pe frații lui? „E sinceră, ca și mama. În schimb, are un suflet bun. Noi toți din familie am fost crescuți așa uniți.”

Culiță Sterp și mama Geta
Culiță Sterp și mama Geta[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Culiță Sterp, mărturisiri emoționante despre relația cu tatăl său: „Am o relație bună cu el și îl iubesc, îl respect în continuare. Părinții nu ți alegi niciodată că ți dă Dumnezeu.”

Invitat în cadrul emisiunii Fiță cu Adița, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, Culiță Sterp a vorbit despre sfaturile pe care le-a primit de-a lungul vieții de la mama lui și despre ce anume îi transmitea aceasta cu fiecare ocazie.

Unul dintre cele mai bune sfaturi pe care a putut să-l primească a fost să muncească de fiecare dată când are un vis, iar toate dorințele pot deveni realitate prin muncă. L-a învățat ce înseamnă respectul, cum să se comporte frumos cu oamenii din jur, să facă fapte bune și să ajute de fiecare dată dacă poate, iar atunci când vede pe cineva că nu are, să-i ofere din puținul său. 
Mama, săraca, multe sfaturi mi-a dat. A fost mereu acolo, de când eram mici. O singură zi în care să lipsească nu a fost. Non-stop doar cu noi. Sfaturile pe care ni le-a dat ea a fost să muncim. “Dacă vreți să aveți, trebuie să munciți. Nu cade nimic din cer.” Și mai ales că erau foarte mult obișnuiți cu munca. Așa erau vremurile mai demult.
Toată lumea avea serviciu, toată lumea muncea, acesta este sfatul pe care ni-l dădea. “Munciți dacă vreți să aveți, iar dacă aveți un vis, luptați pentru el și respectați foarte mult oamenii de lângă voi.” Asta ne învăța. Să lăsăm loc de “bună ziua” pe unde mergem, să fim respectuoși cu oamenii, să vorbim frumos, să ne comportăm frumos, să facem fapte bune, să ajutăm oamenii dacă putem. Foarte mult ne învăța “dacă ai și vezi un om că nu are, dă-i și lui din puținul tău și fă și pentru el să fie bine, dacă Dumnezeu ți-a dat ție, înseamnă
că trebuie să ajuți și pe altul.” Dumnezeu ne dă la toți cu un scop.”
, a spus Culiță Sterp.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Culiță Sterp
Culiță Sterp[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Culiță Sterp, mărturisiri emoționante despre relația cu tatăl său! „Am o relație bună cu el și îl iubesc, îl respect în continuare. Părinții nu ți alegi niciodată că ți dă Dumnezeu.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies