Sfecla rosie este bogata in minerale si antioxidanti, fiind un aliment nutritiv exceptional, aperitiv si energic.
Contine microelemente si saruri minerale: fier, potasiu, calciu, fosfor, cupru, magneziu, zinc si brom. De asemenea, regasim viraminele B1, B2 si C. Sfecla este si o sursa buna de antioxidanti, fibre, asparagina, betaina si acid glutamic.
Consumul de sfecla rosie este recomandat in caz de anemie, lipsa de fier, colita, enterita, tuberculoza, edeme, gripa, boala canceroasa.
Fibrele din sfecla rosie cresc nivelul enzimelor antioxidante din corp si numarul de celule albe din sange, responsabile cu detectarea si eliminarea celulelor anormale.
Sucul de sfecla rosie are proprietati antioxidante, detoxifiante, depurative si diuretice. Este mult mai puternic in asociere cu suc de morcov si de castrevete.
Sucul ajuta la scaderea tensiunii arteriale si te ajuta sa supravietuiesti in cadrul unui atac de cord. De asemenea, protejeaza celulele, proteinele si enzimele de stresul de mediu, lupta impotriva inflamatiilor, protejeaza organele interne, imbunatatesti functia vasculara si previne numeroase boli cronice.
Sfecla rosie poate tine la distanta cancerul, reducand formarea de tumori multi-organice. Bolnavii de cancer si de boli cronice trebuie sa bea suc de sfecla rosie, amestecat cu morocov sau miere, cate 100- 150ml dimineata.
Suucul de sfecla ajuta la purificarea sangelui si la curatarea ficatului.
Sursa: laaifas.ro
Contine microelemente si saruri minerale: fier, potasiu, calciu, fosfor, cupru, magneziu, zinc si brom. De asemenea, regasim viraminele B1, B2 si C.
Sfecla este si o sursa buna de antioxidanti, fibre, asparagina, betaina si acid glutamic.
Consumul de sfecla rosie este recomandat in caz de anemie, lipsa de fier, colita, enterita, tuberculoza, edeme, gripa, boala canceroasa.
Fibrele din sfecla rosie cresc nivelul enzimelor antioxidante din corp si numarul de celule albe din sange, responsabile cu detectarea si eliminarea celulelor anormale.
Sucul de sfecla rosie are proprietati antioxidante, detoxifiante, depurative si diuretice.
Este mult mai puternic in asociere cu suc de morcov si de castrevete.
Sucul ajuta la scaderea tensiunii arteriale si te ajuta sa supravietuiesti in cadrul unui atac de cord. De asemenea, protejeaza celulele, proteinele si enzimele de stresul de mediu, lupta impotriva inflamatiilor, protejeaza organele interne, imbunatatesti functia vasculara si previne numeroase boli cronice.
Sfecla rosie poate tine la distanta cancerul, reducand formarea de tumori multi-organice. Bolnavii de cancer si de boli cronice trebuie sa bea suc de sfecla rosie, amestecat cu morocov sau miere, cate 100- 150ml dimineata.
Suucul de sfecla ajuta la purificarea sangelui si la curatarea ficatului.
Sursa: lataifas.ro
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro