Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani de relație

Shakira și Gerard Pique
Shakira și Gerard Pique s-au despărțit

Vestea că Shakira și Gerard Pique s-au despărțit a luat pe toată lumea prin surprindere. Ce s-a întâmplat între cei doi.

Începutul verii vine cu cea mai neașteptată veste din showbiz! După 12 ani de relație și doi copii împreună, Shakira și Gerard Pique și-ar fi spus adio!

Ani întregi au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar vestea despre despărțire a căzut ca un adevărat trăsnet pentru mulți dintre fanii celor doi.

Citeste si: Shakira riscă să ajungă în spatele gratiilor! Ce a făcut cântăreața?

Potrivit presei din Spania, fotbalistul de la Barcelona ar fi înșelat-o pe frumoasa artistă, iar aceasta a decis să îl dea afară din casă. Pique s-a conformat și a plecat din locuința pe care o împărțea cu Shakira și cu cei doi copii ai cuplului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Cântăreața l-a prins cu altă femeie și urmează să se despartă.

De asta a decis să nu mai stea împreună cu el. Așa s-a întâmplat. Probabil că nu mai este nimic rămas", scrie presă iberică.

Shakira și Gerard Pique
Shakira și Gerard Pique s-au despărțit[Sursa foto: Instagram]

Mai mult decât atât, se pare că și versurile ultimei piese ale Shakirei „Te Felicito”, interpretată alături de Rauw Alejandro, par să transmită un mesaj clar pentru starul de la Barcelona, iar o eventuală împăcare este departe de a avea loc.

Citeste si: Shakira, trimisă în judecată pentru neplata impozitelor în valoare de 14,5 milioane de euro

„Pentru a te completa, m-am rupt în bucăți. M-au avertizat, dar n-am fost atentă. Nu suport oamenii cu două fețe, băgam mâna în foc pentru tine, dar rană creată mi-a deschis ochii. Am plâns atât de mult pentru tine!”, sunt doar câteva dintre versurile piesei, semn că au existat persoane care au încercat să îi spună Shakirei ce se întâmplă în familia sa.

Shakira și Gerard Pique au împreună doi copii

Shakira și copiii
Shakira are doi copii[Sursa foto: Instagram]

Shakira și starul de la Barcelona au împreună doi fii și de nenumărate ori au declarant că nu se grăbesc să se căsătorească. Cei doi s-au cunoscut în anul 2010, în timpul Campionatului Mondial din Africa de Sud și au demonstrat tuturor că diferența de vârstă de 10 ani dintre cei doi nu contează prea mult.

„Nu suntem căsătoriți. Asta este mentalitatea ei. Dar îmi place cum suntem acum. Avem doi copii, funcționăm bine ca un cuplu. Așa că nu este nevoie să fim și căsătoriți", a explicat Gerard Pique, potrivit Mundo Deportivo, atunci când a fost întrebat de ce nu ajunge în fața altarului cu partenera sa.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Jennifer Lopez şi-a amânat nunta! Vedeta este în autoizolare de peste o lună!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies