Sheila, soția lui Bogdan Ionescu, a ajuns acasă cu fetița! Ce cadou i-a oferit omul de afaceri

Sheila și Bogdan Ionescu
Sheila și Bogdan Ionescu

Bogdan Ionescu i-a dăruit femeii care l-a făcut tătic un cadou de zile mari!

Sheila, soția lui Bogdan Ionescu, a devenit mămică pentru prima dată! Frumoasa vedetă a născut în urmă cu doar câteva zile o fetiță sănătoasă care a primit nota 10 din partea medicilor, iar acum a venit momentul să o aducă acasă, la tatăl ei. Omul de afaceri le-a așteptat pe cele două cu sufletul la gura, motiv pentru care ia și făcut o surpriză de zile mari partenerei lui.

Cei doi au așteptat mult timp până să o țină în brațe pe Annelise, fetița lor, și să iată că momentul emoționant a venit în sfârșit. Bărbatul a publicat primele imagini cu bebelușul, dar și cu partenera sa imediat după ce a născut, iar urmăritorii de pe Instagram s-au grăbit să le transmită felicitări.

Citeste si: Fostul soț al Elenei Băsescu a devenit tată! Sheila, soția lui, a adus pe lume o fetiță

Sheila, soția lui Bogdan Ionescu, a devenit mămică pentru prima dată!
Sheila, soția lui Bogdan Ionescu, a devenit mămică pentru prima dată![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Sheila, soția lui Bogdan Ionescu, a ajuns acasă cu fetița!

În urmă cu scurt timp, frumoasa vedetă și fetița ei au ajuns acasă, acolo unde Bogdan Ionescu le-a așteptat cu totul pregătit. Bărbatul a pus la punct camera micuței, iar partenerei lui ia luat un cadou de-a dreptul impresionant.

Acesta a distribuit pe contul oficial de Instagram o fotografie în care apare un ceas de lux pe care i-am cumpărat soției cu ocazia venirii acasă după naștere.

„Bine ai venit acasă, mami”, a scris Bogdan Ionescu pe pagina lui de Instagram.

Citeste si: Like Creața a dezvăluit sexul copilului! Mesajul emoționant postat de vedetă: „2022 e anul în care o să vii TU!”

Sheila, soția lui Bogdan Ionescu, a ajuns acasă cu fetița!
Sheila, soția lui Bogdan Ionescu, a ajuns acasă cu fetița![Sursa foto: Instagram]

Sheila a dezvăluit, în urmă cu mai multe timp, că nu a mai putut face față activităților sportive la fel de bine ca înainte, dat fiind faptul că la începutul sarcinii sa confruntat cu anumite probleme de sănătate care i-au dat serioase bătăi de cap.. Ulterior, frumoasa soție a omului de afaceri a decis, după recomandarea medicilor de specialitate, să nască prin cezariană, atât pentru sănătatea sa, cât și pentru cea a micuței. 

„La început a fost mai greu. A fost greu, medicii mi-au interzis să fac sport. Am ales să merg mult pe jos. Însă nu m-am îngrășat foarte mult, am cinci luni, dar încă încap în toate hainele.  Micuța este prioritatea mea”, a spus Sheila la Antena Stars.

„O să nasc prin cezariană, în ianuarie, o să fie Vărsător. Nu sunt superstițioasă, dar nici nu am ales deja scutece și hăinuțe, este timp”, a mai adăugat soția lui Bogdan Ionescu.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Celia a dezvăluit numele fetiței ei! Când va naște artista pentru a doua oară

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies