Show-ul “Puterea Dragostei” își demonstrează forța de seducție. Kanal D, lider de audiență

Show-ul “Puterea Dragostei” își demonstrează forța de seducție. Kanal D, lider de audiență
Show-ul “Puterea Dragostei” își demonstrează forța de seducție. Kanal D, lider de audiență

Show-ul “Puterea Dragostei” își demonstrează forța de seducție. Kanal D, lider de audiență

#Mana de fier in manusa de catifea, Andreea Mantea continua sa gestioneze cu brio pasiunile, orgoliile si povestile extraordinare de iubire care se petrec chiar sub ochii telespectatorilor, in fiecare editie “Puterea Dragostei”

Show-ul “Puterea Dragostei”, prezentat de Andreea Mantea, la Kanal D isi certifica suprematia, adunand in fata micilor ecrane milioane de fani. Editia difuzata ieri, 4 septembrie, a plasat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Astfel, prima parte a show-ului, difuzata in intervalul orar 11:00 – 12:00, a fost lider absolut de audienta, surclasand productiile celorlalte statii concurente. Cu 2,4% rating si 16,2% cota de piata, pe targetul National, 1,6% rating si 12,1% cota de piata, pe targetul All Urban, si 1,5% rating si 19,7% cota de piata, pe taegetul Comercial, Kanal D si-a consolidat pozitia de lider.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cea de-a doua parte a show-ului, difuzata in intervalul orar 17:00 – 19:00, a clasat statia pe locul 1, atat pe targetul Comercial  cat si pe cel National. Emisiunea prezentata de Andreea Mantea a obtinut pe 18-49 Urban, 3,3% rating si 21,8% cota de piata, iar pe targetul National, 4,0% rating si 17,1% cota de piata. Pe targetul All Urban, emisiunea s-a clasat pe pozitia secunda, cu 3,3% rating si 13,8% cota de piata.

O medie de peste 700 de mii de telespectatori din intreaga tara au urmarit, in fiecare minut al difuzarii, cea de-a doua parte a show-ului cu si despre dragoste. Mana de fier in manusa de catifea, Andreea Mantea continua sa gestioneze cu brio pasiunile, orgoliile si povestile extraordinare de iubire care se petrec chiar sub ochii telespectatorilor, in fiecare editie “Puterea Dragostei”. 

Citeste si: Cocuța și Emil Rengle, conflict deschis pe marginea prestației artistice a unui concurent de la “Îmi place dansul”

Citeste si: Bianca, în scandal cu Ligia din cauza lui Livian: "Noi ne cunoaștem dinainte ca tu să ai o relație cu el"



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies