Și-a făcut Dorian Popa casa doar din reclame? Discuțiile care s-au stârnit după ce artistul a făcut reclamă la toate lucrurile din locuință. „E mult spus frumoasă, dar pentru cât am putut eu, este.”

Și-a făcut Dorian Popa casa doar din reclame? Discuțiile care s-au stârnit după ce artistul a făcut reclamă la toate lucrurile din locuință. „E mult spus frumoasă, dar pentru cât am putut eu, este.”
Și-a făcut Dorian Popa casa doar din reclame? Discuțiile care s-au stârnit după ce artistul a făcut reclamă la toate lucrurile din locuință. „E mult spus frumoasă, dar pentru cât am putut eu, este.”

Dorian Popa, despre locuința pe care și-a construit-o.

Urmăritorii lui Dorian Popa, care nu sunt puțini deloc, au fost alături la toți pașii pe care artistul i-a făcut în realizarea noii locuințe și a observat că acesta a făcut reclamă la toate lucrurile pe care le are în casă. Invitat în cadrul podcastului realizat de Anamaria Prodan, aceasta a vrut să vadă dacă este mit sau realitate, iar dacă ceea ce spun urmăritorii este adevărat sau nu.

Dorian Popa și-a construit o casă care merge foarte mult pe alb, în stilul lui Kim Kardashian, așa cum a și menționat artistul, însă nu a primit niciunul din lucrurile pe care le-a postat, iar  toată casa este făcută din munca lui  și după viziunea pe care el a avut-o la acea vreme.

Anamaria Prodan: Îmi aduc aminte o reclamă la gresie, la piscină, la absolut orice, iar toată lumea vorbea, vreau să știu dacă este mit sau realitate, dacă această casă ai gândit-o cap coadă din reclame?

Dorian Popa: Dacă era așa, acum mai aveam 3 mașini la poartă. (nr. Dacă și-a făcut casa din reclame pentru că a făcut reclamă la toate lucrurile din locuință.) Ce bine era. E mult spus frumoasă, dar pentru cât am putut eu, este.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ce îl deranjează pe Dorian Popa la unii creatori de conținut

Citește și: Dorian Popa a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu tatăl său. Ce l-a afectat cel mai tare din despărțirea părinților: „A plecat și a plecat urât. M-a afectat. Nu mi s-a părut drept.”

Citește și: „Dacă mie nu îmi plac dinții mei, nu mai bine pun alții și am rezolvat treaba?” Dorian Popa, despre procesul zâmbetului perfect și de ce a ales să își pună fațete

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

Dorian Popa a vorbit, în urmă cu ceva timp, tot despre venituri, însă de această dată legate de munca de creator de conținut, astfel că a mărturisit ce anume nu suportă acesta la cei care fac postări și live-uri pe rețelele de socializare.  „Fă content frumos. Mă întreabă oamenii „Domule, dar de ce nu faci live-uri?”, știi care a fost răspunsul meu? Pentru că nu vreau să cerșesc, mă, fraților.

Eu cred că sumele astea care se vehiculează sunt niște vrăjeli. În primul rând sunt vrăjeli nete, nu brute, iar la sfârșitul zilei, după ce calculează ei acolo ce le rămâne propriu-zis...sunt departe de sumele alea. Având în vedere ipochimenii care promovează aceste câștiguri, dacă chiar ar avea acele câștiguri, păi îi vedeai cu câte zece ceasuri la mână, cu câte 15 supercar-uri. Sunt genul de oameni care nu ar rata șansa să-și ia un Ferrari.
Permite-mi să nu cred. Nu am văzut concret până acum cum poate să-ți arate venituri X-ulescu de la Youtube, n-am văzut. Din păcate, și eu sunt unul dintre cei care zbiară „Nu tiktok”, dar, din păcate, ia tot mai multă amploare. Dacă mă întrebi pe mine la finalul zilei, cred că modus operandi al Tiktokului este o urmare a faptului că este o aplicație generată de un popor comunist. Și atunci, acolo se poate întâmpla ce vor ei.”,
a spus Dorian Popa în cadrul unui podcast.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

„M-a durut extrem de tare și încă mă doare. Am greșit exact ca un prost.” Dorian Popa, declarații neașteptate după despărțirea de Babs

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies