Si-a sacrificat frumusetea de dragul carierei. Andreea Runceanu de la "Amadeus" nu va mai scapa de acest semn niciodata!

Si-a sacrificat frumusetea de dragul carierei. Andreea Runceanu de la
Si-a sacrificat frumusetea de dragul carierei. Andreea Runceanu de la "Amadeus" nu va mai scapa de acest semn niciodata!

Andreea Runceanu de la trupa "Amadeus" a facut mare valva, ieri, la un eveniment monden.

Prezenta la conferinta de presa prilejuita de organizarea celei de-a cincea editii a maratonului caritabil "DHL Stafeta Carpatilor", eveniment care va avea loc pe 21 iunie la Poiana Brasov, Andreea Runceanu a atras toate privirile asupra sa din cauza unui detaliu care lasa loc la  interpretari de tot felul.

Si asta pentru ca, pe gatul artistei trona o pata de toata frumusetea, inchisa la culoare, usor rosiatica si acoperita cu un strat de fond de ten, la vederea careia erai tentat sa crezi ca a aparut dupa o noapte fierbinte de amor.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Andreea Runceanu a elucidat misterul:" Vai de mine, e pata mea de la vioara. Tin vioara pe gat uite asa si de la atatea repetitii pielea s-a tabacit zdravan in zona racesta. Ati crezut ca este o pata de genul acela? Va ganditi la pata la care ma gandesc eu? Nu mai sunt la varsta adolescentei si nici cand am fost nu faceam gafe de acest fel.

Pata este de la vioara. Am 33 de ani, cant de la varsta de 7 ani, iar de 26 de ani repet zilnic la vioara", ne-a dezvaluit Andreea Runceanu amuzandu-se copios.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies