Şi BMW-ul Andreei Antonescu a fost lovit de tramvai! Cântăreaţa a provocat accidentul şi a fost amendată! Vezi când s-a întâmplat totul!

Andreea Antonescu
Andreea Antonescu

BMW-ul Andreei Antonescu a fost lovit de tramvai, incidentul petrecându-se la Oradea.

BMW-ul Andreei Antonescu a fost lovit de tramvai în urmă cu aproximativ 15 ani. “Andreea Antonescu a scapat doar cu o sperietura dupa ce masina pe care o conducea a fost lovita de un tramvai, la un sens giratoriu din Oradea. Cantareata se afla la volanul unui BMW si abia plecase de la un "bal al bobocilor" unde a avut un concert”, scria Adevărul pe 4 decembrie 2004.

( vezi motivul pentru care Andreea Antonescu s-a separat de iubitul ei)

Citeste si: Ultimele imagini cu Andreea Antonescu și Ștefan Manolache! Cum se comportau cei doi înainte de a-și spune ”Adio” VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Despărțire cu scandal? Ce au făcut Ștefan Manolache și Andreea Antonescu după ce și-au spus „adio” în excursia de la Iași

“In jurul orei 21,30, Andreea nu a respectat semnul de "cedeaza trecerea" de la un sens giratoriu, intrand pe sensul de mers care se intersecta cu linia de tramvai. BMW-ul vedetei a fost lovit de un vagon al tramvaiului abia plecat din statie. Usa din stanga soferitei s-a indoit serios, iar geamul a cedat, in urma impactului, din fericire, fara ranirea interpretei. Andreea, care nu consumase bauturi alcoolice, a scapat doar cu o amenda contraventionala”, a mai scris ziarul.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 

BMW-ul Andreei Antonescu a fost lovit de tramvai. Incidentul de acum 15 ani seamănă cu cel petrecut în urmă cu câteva zile  

Incidentul de acum 15 ani seamănă destul de mult cu cel petrecut în urmă cu câteva zile în Bucureşti, protagonişti fiind şoferul unui BMW şi un vatman care conducea un tramvai.

Şoferul s-a trezit cu permisul suspendat și cu o amendă contravențională de peste 2.200 de lei, după ce a încălcat regulile de circulație. Bărbatul nu a mai avut răbdare să stea în coloană și a crezut că a găsit cea mai bună soluție pentru a economisi timp.

BMW lovit de tramvai
BMW lovit de tramvai in Bucuresti

El a depășit mașinile care erau așezate una în spatele celeilalte și a luat-o pe linia de tramvai.

Șoferul din București a dat de un vatman la fel de grăbit ca el. Când a văzut că șina era blocată de un autoturism a avut o reacție șocantă, la care niciunl dintre ceilalți participanți la trafic nu s-ar fi așteptat: a împins mașina cu tramvaiul. Șoferul s-a dat jos de la volan și a avut un schimb violent de replici cu cel care l-a avariat mașina.

Citeşte pe stirilekanald.ro detalii despre accidentul provocat de premierul Ludovic Orban pe linia de tramvai



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies