Și relația ta merită să fie fericită! Află cum poți reaprinde flacăra pasiunii cu ajutorul ținutelor!

Și relația ta merită să fie fericită!  Află cum poți reaprinde flacăra pasiunii cu ajutorul ținutelor!
Și relația ta merită să fie fericită! Află cum poți reaprinde flacăra pasiunii cu ajutorul ținutelor!

Relațiile par uneori născute din păsări Pheonix: ard ciclic și renasc din propria cenușă! Nu este absolut nimic greșit dacă relațiile sunt cu up and down pentru că doar așa ai șansa de a vedea ce trebuie remediat. De cele mai multe ori, cuplurile ce acuză simptome de monotonie, au de fapt nivelul de serotonină scăzut! Așadar, hai să vedem cum ne putem alimenta depozitul de fericire!

Înainte de el, TU trebuie să-ți amintești cât de minunată ești!

Ne-am obișnuit să căutăm validarea în lumea exterioară, lăsându-ne pe noi la final. Dar niciodată nu este prea târziu să îți începi călătoria către tine – femeia puternică, plină de viață și compasiune, echilibrată, demnă și integră.

O simplă sesiune de shopping ne poate schimba perspectiva care, în felul său aparte, are obiceiul de a ne așterne un zâmbet satisfăcut pe buze. Dar știi ce mai are puteri dumnezeiești asupra noastră? Acel moment când ne simțim feminine, seducătoare și pline de patos. Ghici ce ne poate aduce în pielea acestei laturi a noastre? Exact, este vorba despre acele rochii sexy ce ne fac să vibrăm și alături de care mersul nostru ia o altă amploare!

Se spune că rochiile mulate încetinesc circulația sângelui la femei și o accelerează la bărbați. Nostim, dar adevărat! Fiecare dintre noi a văzut măcar o dată acei ochi ce ne privesc însetați, cu simțurile ascuțite și cu dorința aprinsă, nu-i așa? Ținutele provocatoare au menirea de a instiga, trupul nostru are misiunea de a transmite dorințele, iar atitudinii noastre i-au fost delegate atribuțiunile din departamentul de ispitire. Cu ținuta potrivită, suntem un mix puternic și periculos, iar tot ce este interzis este apetisant pentru bărbați!

Ce trebuie să știm despre senzualitatea culorilor?

Culorile au propriul limbaj fără a fi nevoie să vorbească. Și deși nu le cunoaștem în amănunt graiul, reușim să ne lăsăm inspirați sau influențați de efectele fiecărei culori în parte. Chiar dacă poate părea greu de crezut, în mod conștient sau nu, le înțelegem mesajele transmise! Există un top 3 de culori preferate pentru ținutele sexy, dar câte știm despre personalitatea lor?

Cea mai dominantă culoare pentru momentele în doi este ROȘUL! Oamenii de știință au descoperit că purtarea unei ținute roșii intensifică atracția dintre parteneri. Ce probabil nu știai, este că raționamentul este diferit în funcție de cine îl poartă. Pe femei le instigă deoarece creează ideea de dominație și înalt statut

social. Pe de altă parte, bărbații sunt ispitiți de roșul purtat de dame din motive biologice. Se pare că această culoare le activează instinctele primare.

Că tot trăim era ”Barbie world”, este important să menționăm că ROZUL simbolizează inocența, spiritul jucăuș și culoarea iubirii pure. Caracterul său blând îl face liniștitor și aduce imaginea feminină în prim plan. Dacă își dorești o rochiță provocatoare dar roșul nu este preferatul tău, poți opta pentru un roz delicat! Știai că există studii ce demonstrează că rozul instigă bărbații să te abordeze mai des? Partenerul tău este deschis la glume? Puteți alege amândoi ținute roz și astfel vă abordați reciproc prin casă!

Ghicești ce urmează? Este enigmatic, împrăștiind mistere la fiecare pas. Este elegant și rămâne sofisticat indiferent de epocă. Este formal în timp ce debordează de modestie. Este intrigantul NEGRU! Cu el, este atât de greu să dai greș!

Ce accesorii putem adăuga pentru un plus de efervescență?

Mințile lui o să o ia la sănătoasa când te va vedea într-o rochie ademenitoare, ce-ți acoperă setul sexy cu portjartier și stockings. Cuvintele-i vor deveni murmur, iar intențiile pline de păcat. Savuros moment, așa că nu-l poți rata!

De asemenea, poți alege o pereche de chiloți crotchless și niște nipple covers. Însă, trebuie să te pregătești să ieși șifonată!

Îți dau un sfat! Ești o femeie independentă și nu meriți să te legi de un bărbat din cauza stimei de sine scăzute. Leagă-l pe el de pat și o să vezi câtă încredere prinzi în tine! Deci, să dăm verde la cătușe!

Dacă te întrebi unde poți găsi toate aceste piese delicioase, te așteptăm să descoperi colecțiile Evei, beneficiile de a fi clientul nostru și lumea articolelor sexy fără de care serotonina noastră nu poate exista!

Alături de Eva te vei bucura de livrare în easybox, 5% DISCOUNT la plata cu cardul, puncte de fidelitate, cadouri și vouchere promoționale!



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies