Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania (APC Romania) a achizitionat, in cursul lunii august, 13 produse tip bors la plic din marile structuri comerciale, in vederea realizarii unui studiu prin care sa atraga atentia in ceea ce priveste continutul acestui tip de produs si potentialele efecte asupra sanatatii consumatorilor.
Ingredientele regasite in compozitia produselor tip bors analizate sunt urmatoarele: acid citric, acid lactic, monoglutamat de sodiu, lactat de calciu, 5-ribonucleotide disodice, ascorbil palmitat, alfa tocoferol, caramel, riboflavina, ulei de palmier, ulei vegetal de floarea soarelui, ulei vegetal de rapita, lactoza, maltodextrina, tarate de grau, faina de grau, faina de porumb, faina de secara, zahar, sare, amidon din porumb, amidon din cartofi, arome, telina deshidratata, ceapa deshidratata, frunze de patrunjel deshidratate, marar deshidratat, praz deshidratat, morcov deshidratat, radacina de leustean, leustean, ardei
Citeste continuarea AICI.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro