Sibiu, bijuteria din Centrul Transilvaniei

roventura sibiu
roventura sibiu

George Mihai si Andreea Stravoiu, gazdele “ROventura”, ne poarta pasii, sambata aceasta, de la ora 15:00, prin Sibiu, bijuteria din Centrul Transilvaniei.

Considerat unul dintre cele mai frumoase orase europene, Sibiul atrage tot mai multi turisti, de la an la an, si farmeca nu doar prin pietele, strazile, cu parfum medieval, dar si prin turnurile din piatra, bisericile vechi de secole, festivaluri si gastronomie.

De la Podul Minciunilor, care face legatura cu Piata Mica, denumita si Piata Negustorilor, Catedrala Evanghelica, cladirile cu o mare diversitate arhitecturala, si pana la “ochii” aflati pe acoperisurile caselor, toate acestea ascund povesti absolut fabuloase care, impletite cu istoria locului, vor bucura sufletele telespectatorilor.

roventura sibiu
roventura sibiu

Locul de unde poti zari “ochii” Sibiului, lucarnele de pe toate acoperisurile caselor (n.r. fereastra amenajata in acoperisul cu panta mare al unei constructii), reprezinta zona cea mai veche a orasului Sibiu, nucleul unde s-a format orasul in urma cu 800 de ani. Aici se ascunde o istorie bogata, de-a dreptul fascinanta pentru toti cei care sunt interesati sa ajunga in Orasul de Jos.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

roventura sibiu
roventura sibiu

George Mihai si Andreea Stravoiu ne poarta pasii, in editia de maine, “ROventura”, si prin Marginimea Sibiului, zona recompensata cu Marul de Aur, pentru Excelenta in Turism, loc care li s-a lipit de suflet.

roventura sibiu
roventura sibiu

“Sibiul iti transmite o stare speciala. Intotdeauna m-am simtit in largul meu ori de cate ori am ratacit prin burgul din inima tarii. Inca si mai bine primit ma simt in Marginime, adevarata salba de nestemate, prinsa la gatul fostei capitale culturale.

Va asteptam cu drag, sambata, de la ora 15:00, in fata televizoarelor, pe Kanal D, pentru a impartasi cu dumneavoastra, aceste locuri de poveste”,  spune George Mihai.

Nu ratati sambata, de la ora 15:00, o noua editie “ROventura”, cu George Mihai si Andreea Stravoiu, la Kanal D.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies