Sibiu, orasul de poveste din inima tarii

Sibiu, orasul de poveste din inima tarii
Sibiu, orasul de poveste din inima tarii

Ajunsi in inima tarii, Andreea și George isi incep periplul catre cel mai spectaculos muzeu in aer liber din tara, si chiar de pe continent.

Maine, de la ora 15:00, George Mihai si Andreea Stravoiu ne poarta pasii prin zona Sibiului. Ajunsi in inima tarii, Andreea și George isi incep periplul catre cel mai spectaculos muzeu in aer liber din tara, si chiar de pe continent.  

Citeste si: ROventura. Turda- “Inima de sare” a Transilvaniei

Sibiu, orasul de poveste din inima tarii
Sibiu, orasul de poveste din inima tarii

Muzeul Astra, construit in 1963, este cel mai mare muzeu din Europa, cu cel mai mare spatiu etnografic in aer liber, ce numara 93 de hectare, si al doilea muzeu, ca marime, din lume.

La Fabrica de sticla Avrig, care si-a deschis portile, pentru prima data, in 1892, ne sunt prezentate tehnicile prin care se produc  pahare, cani, vaze, boluri, farfurii. 

Orașul Sibiu poate fi considerat Raiul Transilvaniei

ROventurierii nostri, Andreea și George, aleg pentru popas unul dintre cele mai incarcate lucuri din istorie, din Tara Fagarasului, Palatul Brukenthal, din Avrig.  Cu o istorie de mai bine de 250 de ani, Palatul Brukenthal reprezinta un loc al frumusetii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sibiu, orasul de poveste din inima tarii
Sibiu, orasul de poveste din inima tarii

Raiul Transilvaniei are o poveste ce merita descoperita, pe indelte. Dupa incursiunea in perioada cavalerilor si a domnitelor, de la Palatul Brukenthal, Andreea si George pornesc spre un alt taram de basm din Fagaras, Porumbacu. Tradiția e la ea acasa in acest spatiu, iar asta se vede in fiecare preparat culinar; pulpa dezosata de cerb, tinuta in bait de vin roșu, tocana de cerb, piureul de cartofi, muraturile, toate sunt gata si

numai bune de incercat.

Citeste si: Valea Doftanei, perla judeţului Prahova! Descoperă-i secretele sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la “ROventura”!

Sibiu, orasul de poveste din inima tarii
Sibiu, orasul de poveste din inima tarii

"Calatoria noastra din judetul Sibiu e una cu adevarat bogata, pentru ca reusim sa adunam laolalta farmecul baroc de pe domeniul Brukenthal din Avrig si magia satului romanesc, din Dumbrava Sibiului. Totodata, sa descoperi tainele sticlarilor din Avrig, si sa porti costumul popular din Porumbacu, vechi de 100 de ani, nu e ceva ce reusesti in fiecare zi. Nu

mai vorbesc de bucatele traditionale pe care le incercam la poalele Fagarasului, probabil cel mai frumos lant montan din tara. Va aducem si dumneavoastra, telespectatorii nostri dragi, toate aceste povesti in case, maine, de la ora 15:00, la Kanal D",  spune George Mihai.

Citeste si: ROventura. Moldova – medicament pentru suflet

Nu ratati sambata aceasta, de la ora 15:00, o noua editie „ROventura”, alaturi de gazdele emisiunii, George Mihai si Andreea Stravoiu, la Kanal D.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

“ROventura”, incursiune de poveste in Ardeal

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies