Sigur nu stiai asta! Uite cate calorii ar trebui sa consumi in functie de varsta ca sa nu te ingrasi!

Sigur nu stiai asta! Uite cate calorii ar trebui sa consumi in functie de varsta ca sa nu te ingrasi!
Sigur nu stiai asta! Uite cate calorii ar trebui sa consumi in functie de varsta ca sa nu te ingrasi!

Unul dintre principiile general acceptate este respectarea aportului de calorii, conform caruia femeile ar trebui sa consume circa 2.000 de calorii.

 

1. Femeile cu un stil de viata sedentar
Ar trebui sa consume circa 1.800 de calorii pe zi daca fac parte din categoria de varsta 25-30 de ani, iar incepand cu varsta de 30 numarul de calorii zilnice ar trebui sa scada treptat, ajungand pana la 1.600 de calorii la varsta de 50 de ani.
2.
Femeile active
In cazul femeilor cu un stil de viata activ, consumul de calorii poate varia de la 2.400 pe zi, in cazul acelora cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani, si 2.000 de calorii in cazul persoanelor trecute de 60 de ani.

1. Femeile cu un stil de viata sedentar

Ar trebui sa consume circa 1.800

de calorii pe zi daca fac parte din categoria de varsta 25-30 de ani, iar incepand cu varsta de 30 numarul de calorii zilnice ar trebui sa scada treptat, ajungand pana la 1.600 de calorii la varsta de 50 de ani.

2. Femeile active

In cazul femeilor cu un stil de viata activ, consumul de calorii poate varia de la 2.400 pe zi, in cazul acelora cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani, si 2.000
de calorii in cazul persoanelor trecute de 60 de ani.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

sursa

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies