Sigur nu stiai asta! Uite de ce poarta chirurgii haine albastre si verzi! Motivul este vital!

Sigur nu stiai asta! Uite de ce poarta chirurgii haine albastre si verzi! Motivul este vital!
Sigur nu stiai asta! Uite de ce poarta chirurgii haine albastre si verzi! Motivul este vital!

Te-ai intrebat vreodata de ce chirurgii poarta si opereaza in piese vestimentare versa sau albastre si de ce nu aleg niciodata culoarea alba?

Se pare ca exista un motiv care poate determina succesul unei interventii chirurgicale.

Initial, tot staff-ul medical purta haine albe, pana cand, in 1914, un medic a renuntat la uniforma si a ales verse si albastru.

Descoperire socanta in interiorul unui ovar al unei tinere de 16 ani. Medicii nu au vazut asa ceva niciodata!

Problema este ca o culoare alba imaculata poate orbi un chirurg timp de cateva momente, atunci cand isi schimba privirea de la sange la colegi. Acelasi efect se obtine si iarna, afara.

Verdele si albastrul sunt opuse de rou in spectrul luminii vizuale, iar in timpul operatiei, chirurgul se va concentra cel mai mult asupra culorilor rosii. Verdele si albastrul fac ca vederea sa fie mai sensibila la anumite nuante de rosu, prin urmare atentia este mult mai crescuta iar greselile se reduc.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Iuliana Tudor are corp de podium! Arata impecabil si nu si-a facut nicio operatie estetica!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies