Sîla, șansă pentru un nou început

Sîla, șansă pentru un nou început
Sîla, șansă pentru un nou început

Astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2, situația pentru Sîla se complică dramatic. După ce Kuzey s-a asigurat că tânăra nu va mai fi victima violenței domestice, în casa în care locuiește, Sîla are parte de o surpriză din partea celui căruia i-a salvat viața.

Kuzey continuă să o ajute pe Sîla, într-un mod nesperat de acesta, iar tânăra începe să creadă că va putea avea o șansă pentru un nou început.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Alper reacționează vehement atunci când vede că Sîla este de negăsit și trece la amenințări. Cavidan și Bahar sunt îngrozite de reacția lui Alper și speră ca Sîla să le salveze, și de această dată, din incercatura teribilă în care se află.

Răutatea lui Melis nu are limite când vine vorba de Zeynep. Fiica lui Feraye va face un gest teribil, care o va întrista peste măsură pe Zeynep.

Nu ratați astăzi, de la ora 19:00, un nou episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2. 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies