Silvana Riciu a ajuns la spital! Vezi cu ce probleme se confrunta cantareata de muzica populara

Silvana Riciu a ajuns la spital! Vezi cu ce probleme se confrunta cantareata de muzica populara
Silvana Riciu a ajuns la spital! Vezi cu ce probleme se confrunta cantareata de muzica populara

Silvana Riciu nu s-a simtit bine in ultima perioada. Interpreta a avut stari de lesin, ba mai mult a ajuns la spital, pe perfuzii.

Silvanei Riciu ii creste glicemia si o ia cu lesin. Cantareata de muzica populara trebuie sa fie foarte atenta la ce mananca ca sa nu ii creasca valoarea si sa se scurga pe picioare. scrie WOWbiz.ro.

Din cauza ca are aceasta problema, artista nu poate sa tina dietele pe care le doreste, cele care o si ajuta sa scape rapid de surplusul de kilograme.

 

 

 

“Din cauza glicemiei nu mai pot tine cum trebuie dieta. E mare si ma ia cu lesin. Am si ajuns la spital din aceasta cauza. Trebuie mereu sa am grija ce mananc. In plus, am aparat acasa si-mi iau zilnic glicemia. Ca sa nu ajung sa fac diabet.

E o stare prediabetica… Cica e de la stres. Cand m-am enervat sau suparat mi-a crescut si la 165 glicemia si daca creste peste 120 incepe sa-mi fie rau. Ca sa nu fac diabet trebuie sa-mi tin glicemia sub control, de aceea o iau zilnic. Si diete nu mai pot tine chiar ce vreau si cum vreau. Trebuie sa tin in frau alimentatia pentru ca am tendinta de ingrasare… Trebuie sa mananc mereu asa incat sa nu ma ingras.
Am metabolism lent si arderile proaste. Acum consum mai multe protein, dar nu le combin deloc cu carbohidrati, mi-am scos painea din alimetatie de tot. Poate sa mor de pofta o data la cateva luni si sa iau o bucatica de paine. Sucuri nu beau. Asa ca mananc proteine cu salate, sau cu castraveti murati”
, a declarat Silvana Riciu pentru WOWbiz.ro.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce tragedie! A tinut o cura de slabire cu bicarbonat de sodiu si struguri si i-au explodat intestinele! Femeia a murit la spital!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies