Silvana Riciu a primit cadou o rochie de-ale Ilenei Ciuculete! "Cornel nu a vrut sa dea nimic ca amintire, si-a dorit ca toti cei care primesc lucruri de la ea sa le si poarte" VIDEO

Silvana Riciu a primit cadou o rochie de-ale Ilenei Ciuculete!
Silvana Riciu a primit cadou o rochie de-ale Ilenei Ciuculete! "Cornel nu a vrut sa dea nimic ca amintire, si-a dorit ca toti cei care primesc lucruri de la ea sa le si poarte" VIDEO

Silvana Riciu, Rozica Petra si Lidia Fecioru au fost invitate in emisiunea lui Teo Trandafir pentru a o pomeni pe Ileana Ciuculete, la 40 de zile de cand s-a stins din viata.

 

Silvana Riciu: E o bucurie, o alinare sa vezi ca oamenii nu au uitat-o. Ca artist nu ai cum sa fii uitat niciodata! E bine sa ne preocupam de tot ce tine de sufletul celor decedati: de pomeni, de randuielile bisericesti, ajuta sufletul pentru iertarea pacatelor. Asta spune Biserica!

Rozica Petra: Imi este greu sa vorbesc! Eu eram obisnuita sa spun altceva despre Ileana Ciuculete.

Pe noi doua ne-a legat cantecul. Prin 84. De atunci tineam de aceasta prietenie. Si imi place sa cred ca prietenia noastra nu s-a incheiat. Pentru mine ea inca traieste. Am ras impreuna, am plans, am cantat, am compus impreuna. Cornel isi doreste ca baietii ei sa ii calce pe urme mamei. Cristian va prelua din piese. Il voi ajuta si eu, vreau sa facem mai multe melodii impreuna!

Lidia Fecioru: Sufletul ei a bantuit pe aici, a fost printre prieteni, familie. Se simt mai greu spiritele! Numai daca stai sa te concentrezi foarte mult! Dupa 40 de zile, spiritul se inalta.

Silvana Riciu: O rochie e la mine, cerceii sunt la Rozica.

Rozica: La fel si un inel si doua verighete luate de la Ierusalim de care Ileana nu se despartea!

Silvana: Avea o colectie de vreo 50 de costume, multe fane isi doreau. A oferit si el cat a putut! Multi oameni s-au imbulzit la cimitir. Nu a vrut sa dea nimic ca amintire, ci ca cei care le primesc chiar sa le poarte, carora sa li se potriveasca!

Rozica: Am visat-o de doua ori. O data eram intr-o cabina de machiaj si am intrebat-o unde e maestrul dirijor Cretu, care a murit si el, in ianuarie!

Sursa: WOWbiz.ro.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Imagini incredibile! Cornel Gales a impartit hainele Ilenei Ciuculete, din portbagajul masinii, chiar in fata cimitirului! A iesit cu scandal cand o femeie a cerut "ceva cu sclipici" VIDEO

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies