Silvana Riciu, aparitie ravasitoare cu noua silueta si bustul siliconat la vedere!

Silvana Riciu, aparitie ravasitoare cu noua silueta si bustul siliconat la vedere!
Silvana Riciu, aparitie ravasitoare cu noua silueta si bustul siliconat la vedere!

Cum poate sa arate o cunoscuta cantareata de muzica populara atunci cand renunta la portul traditional!

Silvana Riciu a facut furori, ieri, la un eveniment, la care a fost invitata special sa sustina un recital! Cantareata a renuntat la traditionalele costume populare si a imbracat o rochie foarte stramta, care ii arata noul look, dobandit dupa cura de slabire, dar si bustul proeminent si ferm!

Pe Silvana Riciu nu o poti  incadra in tipare! Desi canta muzica populara si este extrem de indragita de iubitorii de folclor, artista a fost de multe ori in centrul unor controverse, in principal din pricina aparitiilor sale ravasitoare!

Silvana a fost prima dintre artiste care si-a pus silicoane si a recunoscut public acest lucru. Mai mult, de cateva ori, cantareata a mai apelat la medicii esteticieni si pentru cateva retusuri faciale, in plus, si-a facut aparitia, de nenumarate ori, in tinute considerate mult prea indraznete pentru stilul muzical pe care il abordeaza!

O dovada in acest sens o reprezinta si ultima ei prezenta la un botez, acolo unde a sustinut un recital de exceptie! La eveniment, artista i-a surprins pe toti prin vestimentatia aleasa, o rochie cu

paiete in nuante de maro, lunga, dar foarte stramta, mulata perfect pe noua silueta a Silvanei!

O nota mare din partea asistentei masculine a primit si decolteul generos, care i-a aratat Silvanei Riciu sanii dezgoliti pe jumatate, unii perfecti si bine proportionati! “Cantareata a aratat foarte bine duminica seara! S-a prezentat ca o adevarata regina la petrecere, intr-o tinuta de iti taia rasuflarea”, au spus persoane de la fata locului, care au apreciat look-ul solistei “dobandit” dupa ultima cura de slabire.

Pentru a ajunge la noul look, Silvana a urmat o dieta personala. “Am slabit mancand foarte putin. Am tinut cura doar cu pepene, preparate usoare, salate de branza cu rosii, salata de vinete, seminte de floarea soarelui, ardei copti, cafea cu mult lapte si ciocolata neagra. Am voie sa consum si carne, dar eu nu prea ma omor cu asa ceva. Vreau sa merg pe partea aceasta mai vegetariana.

In plus, tin post lunea, miercurea si vinerea, pentru ca mi-am propus sa respect absolut toate zilele de post de peste an. Este un lucru sanatos! Oricum, intentionez sa-mi schimb stilul de viata, fiindca am tinut diete peste diete si mereu m-am ingrasat! Nici macar una nu a functionat”, a spus Silva Riciu.

Pe de alta parte, cantareata sustine ca stie ca a slabit, dar cu toate acestea nu are habar cate kilograme a reusit sa dea jos.

“Nu m-am urcat pe cantar si nici nu mai vreau! E clar ca eu nu ma numar printre norocoasele care pot manca normal, ce vor sau cand vor, asa ca trebuie sa ma obisnuiesc sa fiu drastica cu mine. Nu am de ales. O sa ma imi scot din alimentatie tot ce stiu ca ma ingrasa, pizza, paste, mancare gatita, combinatii nepotrivite! Stiu ca este foarte dificil, insa nu prea am ce face.

Aseara de pilda, la botez, nu am consumat nimic din farfurie!Am baut doar apa! Imi este greu sa cant asa fara sa mananc, dar nu am incotro.Trebuie sa o fac! Cand sunt acasa, imi este mai simplu, Mananc pepene si seminte ori de cate ori imi cere organismul. In rest... fac foamea”, a conchis cantareata.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Silvana Riciu a primit cadou o rochie de-ale Ilenei Ciuculete! "Cornel nu a vrut sa dea nimic ca amintire, si-a dorit ca toti cei care primesc lucruri de la ea sa le si poarte" VIDEO

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies