Silvia, atac la Iuliana si Marisa: "Locurile 2 si 3 nu erau pentru ele, erau pentru alte concurente" - Castigatoarea de la "Bravo, ai stil!" a dezvaluit ce va face vara asta cu banii

Silvia, atac la Iuliana si Marisa:
Silvia, atac la Iuliana si Marisa: "Locurile 2 si 3 nu erau pentru ele, erau pentru alte concurente" - Castigatoarea de la "Bravo, ai stil!" a dezvaluit ce va face vara asta cu banii

Nici dupa ce a castigat Silvia nu le-a uitat pe contracandidatele ei, Marisa si Iuliana. "Nici locurile 2 si 3 nu erau pentru ele, erau pentru alte concurente. Eu am pus mult suflet, cred ca am pus mai mult suflet decat am pus sa imi cresc copilul. Batalia asta castigata de una singura ma face foarte fericita", a declarat Silvia, marea castigatoare de la "Bravo, ai stil! All Stars".

Cum se simte Silvia dupa ce a fost incoronata pentru a doua oara cea mai stilata femeie din Romania? "Sunt magulita. E flatant sa ii auzi pe Maurice, pe Catalin Botezatu, pe Raluca certificandu-mi talentul. Plus ca e isterie pe online. Cuvintele mele sunt sarace, nu s-au inventat cuvinte ca sa va pot multumi".

Care sunt planurile Silviei Popescu? "Voi face televiziune si moda. Dorinta mea mare e sa lansez pe piata ceva de fashion, o colectie-capsula.

Fiica mea ma insoteste mereu pentru ca vreau sa ii fac cunostinta cu lumea asta".

Evolette are si ea planuri: "Vreau sa merg cu mami la mare si la Disneyland". "De ziua ei a spus ca vrea sa zboare cu elicopterul. Vreau sa ii fac surpriza asta. Asta o sa facem noi vara asta", a declarat Silvia intr-un interviu pentru Stirile Kanal D.


 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Silvia, castigatoarea "Bravo, ai stil! All Stars", acuzatii DURE la adresa Marisei si a Iulianei: "Un om care se vinde pe o suta de euro..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies