Silvia, castigatoarea “Bravo, ai stil! All Stars”, o noua interventie estetica! Dupa ce si-a pus silicoane, tanara a apelat din nou la medic

Silvia, castigatoarea “Bravo, ai stil! All Stars”, o noua interventie estetica! Dupa ce si-a pus silicoane, tanara a apelat din nou la medic
Silvia, castigatoarea “Bravo, ai stil! All Stars”, o noua interventie estetica! Dupa ce si-a pus silicoane, tanara a apelat din nou la medic

Silvia Popescu a castigat, in urma cu cateva luni, editia “All Stars” de la “Bravo, ai stil!” si la scurt timp a anuntat ca-si va pune silicoane.

 

Silvia Popescu a spus de mai multe ori in timpul emisiunii ca ea arata ca un baietel, din cauza faptului ca are sanii foarte mici. La scurt timp dupa ce a castigat premiul de “cea mai stilata femeie”, Silvia si-a pus silicoane.

Acum, Silvia a apelat din nou la medic, de data aceasta pentru a avea o dantura perfecta.

“Si am facut-o si pe asta: mi-am pus aparat dentar! Era visul meu de cativa ani, dar stiti cum e...

ti-e teama sa o faci pentru ca nu stii clinica potrivita, omul care sa te faca sa treci la actiune, dintr-astea...! Astazi insa s-au aliniat toate si visul meu e realitate”, a povestit Silvia, care a si aparut in cateva imagini cu gura deschisa, in care i se vede aparatul dentar.

 

Silvia, castigatoarea "Bravo, ai stil! All Stars" are silicoane umplute cu gaz

Silvia si-a pus silicoane, umplute cu gaz, un model revolutionar in lumea medicilor esteticieni. Silvia a ales implanturi de 220 de grame pentru fiecare san. Chiar daca acum are silicoane, Silvia nu si-a etalat prea des noii sani spunand ca nu acesta este motivul pentru care si i-a pus, ci pentru ca ea sa se “simta bine in pielea ei.

“Sunt femeie! La 36 de ani si 9 luni sunt femeie.

Pana acum am fost un baietel strengar cu pretentii de domnisoara. A fost o interventie de nevoie, nu ca sa fiu in trend. Oamenii trebuie sa inteleaga ca pielea se lasa dupa o anumita varsta”, a declarat Silvia dupa ce si-a pus silicoane.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Fiecare relatie trece prin cinci etape. Tu in care e afli acum

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies