Silvia de la “Bravo, ai stil! All Stars” nu se simte bine! Anuntul care i-a speriat pe fani

Silvia de la “Bravo, ai stil! All Stars” nu se simte bine! Anuntul care i-a speriat pe fani
Silvia de la “Bravo, ai stil! All Stars” nu se simte bine! Anuntul care i-a speriat pe fani

Silvia de la “Bravo, ai stil! All Stars” a facut un anunt care i-a ingrijorat pe fanii ei. Concurenta a spus ca se simte rau.

Silvia de la “Bravo, ai stil! All Stars” este extrem de activa pe paginile de socializare, discutand mereu cu fanii ei. Ieri insa, Silvia si-a pus fanii pe jar.

“Va scriu pe un ton serios pentru ca la modul cel mai sincer, azi nu am avut deloc o stare buna de sanatate, nu stiu ce mi se intampla”, s-a vaitat Silvia pe pagina ei de socializare si, apoi a continuat si in comentarii.

“Caut sa va raspund, dar nu prea ma simt bine si incerc sa ma mai odihnesc, sa ma mai adun”

Fanii Silviei s-au ingrijorat pentru ca aceasta spusese si in urma cu cateva zile ca o doare ficatul, iar multi dintre ei au inceput sa-i dea sfaturi ce sa faca.
“Oboseala,supararea, afecteaza ficatul.Iti recomand să faci analize şi daca e nevoie cauta un homeopat bun.Odihna mai multa, liniste, fara suparare! Ai grija de tine, sanatatea este mai importanta decat aceasta competitie!”, este unul din mesajele primite de Silvia.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum scapam de punctele negre. Remediul natural care te ajuta. Ai nevoie de un ingredient

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies