Silvia de la "Bravo, ai stil", despre bărbatul de care s-a îndrăgostit lulea: "L-am întâlnit acum un an pe bărbatul ăsta perfect"

Silvia de la
Silvia de la "Bravo, ai stil", despre bărbatul de care s-a îndrăgostit lulea: "L-am întâlnit acum un an pe bărbatul ăsta perfect"

Silvia Oana Popescu, câştigătoarea emisiunii "Bravo, ai stil", a fost invitata in cadrul emisiunii prezentate de Cristina Şişcanu, unde a făcut mărturisiri neaşteptate.

Silvia a vorbit despre momentele grele din viaţa ei şi despre bărbatul perfect pe care l-a întâlnit, dar relaţia nu a ţinut.

Citeste si: Oana Roman a mărturisit ce s-a întâmplat după ultima ceartă pe care a avut-o cu Marius Elisei: "Nu a venit o noapte acasă"

" Momentul meu de nefericire m-a lovit brusc in teasta acum un an de zile cand mi-am dat seama ca sunt singura.

Cand m-am trezit singura fara un mascul in partea cealalta de pat, eu m-am dezechilibrat putin emotional. Am devenit chiar frustrata si mie nu mi-e rusine sa spun asta. Asta a fost un moment de nefericire. Eu vreau sa traiesc povesti de dragoste pana la adanci batraneti. Eu sunt disperata acum. Fac apel. Daca exista barbati potenti aici si apoi la buzunarul de la spate...

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cum a reacţionat Cristina Şişcanu atunci când Mădălin Ionescu a primit un mesaj şi a plecat cu telefonul la baie

L-am intalnit acum un an pe barbatul asta perfect. Chiar exista! E in Bucuresti. E misto doar ca nu poti sa le ai pe toate. Era prea frumos sa fie adevarat. Mi-a scapat ca prin urechile acului. Unde am gresit? Sunt prea perfecta!", a declarat Silvia in cadrul emisiunii "Cristina Şişcanu Show". 

Citeste si: Zodiile care vor avea parte de NECAZURI, în luna APRILIE. Ghinionul îi va urmări la orice pas. După 15 aprilie, trebuie să se aștepte la momente grele

Tănăra a vorbit şi despre tatăl fetiţei sale pe care mărturiseşte că încă îl iubeşte.

" Visul vietii mele era sa fac un copil cu el. El nu isi mai dorea ca avea un copil dintr-o fosta casatorie.

Cand el mi-a zis ca vrea sa faca un copil cu mine, asta era menirea mea. Pentru mine a fost flatant ca femeie. Eu il iubesc si acum pe el pentru ca e un om extrem de complex. Este satana, dar... Nu e in nicio relatie", a adăugat ea. 

Sursa



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Culoarea ciclului tău menstrual nu este normală? Uite ce probleme grave poţi să ai!

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dorian Popa, iubeşte din nou! Ce spune despre noua cucerire care i-a pus inima pe jar: "Am dreptul să îmi găsesc fericirea"

Zodiile care vor avea parte de NECAZURI, în luna APRILIE. Ghinionul îi va urmări la orice pas. După 15 aprilie, trebuie să se aștepte la momente grele

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies