Silvia Popescu de la "Bravo, ai stil" are iubit: "Imi place totul la el. Destinul meu prinde contur"

Silvia Popescu de la
Silvia Popescu de la "Bravo, ai stil" are iubit: "Imi place totul la el. Destinul meu prinde contur"

Silvia Popescu de la "Bravo, ai stil” are iubit. La două luni de când a câştigat show-ul "Bravo, ai stil All Stars", Silvia a luat o pauză, a avut nevoie să îşi încarce din nou bateriile. A stat departe de mediul online, de evenimente, şi-a făcut noi prieteni şi se pare că un potenţial iubit.

Silvia a recunoscut că este la începutul unei relaţii de iubire, scrie viva.ro. Bărbatul este român, dar vara aceasta o petrece în Grecia. În câteva săptămâni se vor vedea şi vor fi împreună.

„Îmi place foarte tare de cineva. El călătoreşte foarte mult şi nu stă aici, în România, dar cum eu vreau să părăsesc ţara în curând, destinul meu se pare că prinde contur.

Ne ştim de vreo patru luni, cam aşa ceva.

Eu nu mai am aşteptări foarte mari de la viaţa sentimentală pentru că fiind mamă cred că relaţiile sentimentale se îngheagă mai greu. Important este că am avut un boost de happiness. Eu sunt o tipă care am învăţat să mă mulţumesc cu puţin, dar de calitate. Este o tatonare, aşa, ca la început", a declarat Silvia Popescu.

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Replica fabuloasa pe care i-a dat-o Silvia de la "Bravo, ai stil" unui barbat care a ironizat-o: "Parca te laudai ca ti-ai pus silicoane! Unde sunt?"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies