Simina, adevărul despre sarcina sa! Al cui este copilul, de fapt: „Jador o să zică...”

Simina, adevărul despre sarcina sa! Al cui este copilul, de fapt: „Jador o să zică...”
Simina, adevărul despre sarcina sa! Al cui este copilul, de fapt: „Jador o să zică...”

Simina a recunoscut al cui este copilul.

Simina de la Puterea dragostei numără săptămânile până când își va ține băiețelul în brațe. Fosta concurentă de la Puterea dragostei urmează să facă pasul cel mare cu Alex Zănoagă și să formeze o familie cu acesta, însă unele lucruri din trecut nu îi dau pace.

Din cauza relației pe care Simina a avut-o cu Jador înainte de a se cupla cu Alex Zănoagă, foarte multe persoane cred că bebelușul este al lui Jador.

Iar concurentul din casa Puterea dragostei a reușit să alimenteze aceste zvonuri, atunci când a dezvăluit că s-a întâlnit de mai multe ori cu Simina chiar în primele săptămâni de sarcină ale ei. 

Citeste si: Larisa și Adrian de la Puterea dragostei nu s-au despărțit: „Regina mea”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Andra de la Puterea dragostei, imagine incendiară în Italia! Ce au observat fanii în fotografie

Citeste si: Ella și-a bombat posteriorul? Ce a spus concurenta de la Puterea Dragostei la această întrebare

Ce vrea Simina să îi ceară lui Jador

Pentru a înceta aceste zvonuri, Simina vrea să îi ceară un lucru extrem de simplu lui Jador, așa că a apelat la un prieten comun de-al lui:

„Eu nu am probleme, mulțumesc lui Dumnezeu. Dumnezeu mă iubește și știe că până acum nu am făcut rău la nimeni sau să vorbesc minciuni. Dacă am vorbit, întotdeauna am vorbit adevărul și v-am demonstrat atât  în emisiune, cât și de când am venit acasă, de fiecare dată când am vorbit, am spus adevărul. Voiam să vă mai zic ceva. Domnul Jador o să facă un live pentru că am vorbit cu cineva de încredere care îl cunoaște și pe el și prin care el o să zică faptul că nu m-a atins niciodată, mai mult decât să ne pupăm

și atât. Copilul lui Alex este copilul lui Alex”, a dezvăluit Simina.

Urmează ca Jador să răspundă sau să refuze să facă acel filmuleț în care să explice ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi și cât de serioasă a fost relația lor.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Andra de la Puterea dragostei, imagine incendiară în Italia! Ce au observat fanii în fotografie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies