Simina de la Puterea dragostei a născut în secret? Ce îi anunța pe fani în urmă cu câteva luni

Simina de la Puterea dragostei a născut în secret? Ce îi anunța pe fani în urmă cu câteva luni
Simina de la Puterea dragostei a născut în secret? Ce îi anunța pe fani în urmă cu câteva luni

Simina lipsește de câteva zile de pe rețelele de socializare, fapt care i-a determinat pe mulți să creadă că deja a născut și are grijă de băiețel.

Simina și Alex Zănoagă numără orele până când va veni pe lume micuțul lor Dominic. De câteva zile, cei doi au dispărut din mediul online, pentru a pregăti așa cum se cuvine venirea pe lume a bebelușului.

Însă, dispariția suspectă a Siminei din mediul online i-a făcut pe mulți să se gândească inclusiv la faptul că a născut în secret, mai ales că, de când a devenit cunoscută la Puterea dragostei, a ținut permanent legătura cu prietenii săi virtuali.

 

Acum patru zile, Simina vorbea despre relația sa cu Alex și despre cât de greu le-a fost să rămână împreună:

„Când ma gândesc la câte teste am fost supuși 💪🏾 și Dumnezeu ne-a vrut împreuna! Împreuna sa fim 3! ❤️👶🏼 Iubirea și sufletele pereche au învins! Luptați pentru ce iubiți! ❤️ Te iubesc din toată inima”, iar prietenii virtuali i-au felicitat pentru lecția pe care le-au dat-o tuturor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Simina de la Puterea dragostei a născut în secret? Ce îi anunța pe fani în urmă cu câteva luni
Simina de la Puterea dragostei a născut în secret? Ce îi anunța pe fani în urmă cu câteva luni

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei dă cărțile pe față! A fost sau nu cu Alex Bodi în timp ce afaceristul era despărțit de Bianca Drăgușanu! Avem primele declarații oficiale

De mai multe ori, Simina i-a anunțat pe cei care o urmăresc că între 6- 8 aprilie este programată nașterea, iar acum câteva luni, fosta concurentă de la Puterea dragostei le-a mărturisit că nu

va spune unde va avea loc nașterea, deoarece a fost amenințată că i se va fura copilul din spital.

Citeste si: Tensiuni cumplite între Livian și Bianca de la Puterea dragostei! Cine a intervenit în cuplul lor

„Nu am ce să le transmit celor care au vorbit urât despre copilul meu. Eu cred în karma și cred că toate acestea se vor întoarce la un moment dat.

Mai ales că primesc mesaje de genul, ”să îmi moară copilul”, că voi naște un câine”. Prostii de la oameni care nu au Dumnezeu. Am primit foarte multe mesaje, dar le șterg imediat, nu stau să le citesc”, a spus Simina în live-ul de pe pagina de Facebook WOWbiz.ro din luna februarie.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Simina, amenințată că i se va fura copilul

Simina a povestit, în urmă cu ceva timp, motivul pentru care nu va spune în ce spital va naște și asta pentru că îi este frică. ”Nu o să spun pe live la ce spital voi naște pentru că am fost amenințată ca o să vină să-mi ia copilul. Eu vreau să stau liniștită, nu să mă trezesc cu cine știe cine la spital peste mine”, a declarat Simina.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei a dat o informaţie bombă! O nouă concurentă intră în casă pentru el!

 

Pentru că sănătatea ei și a bebelușului sunt cele mai importante, este de înțeles comportamentul fostei concurente de la Puterea dragostei, iar atunci când va fi pregătită să dea vestea cea mare, fanii emisiunii vor fi extrem de fericiți.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies