Simina de la Puterea dragostei a născut! Primele imagini cu micul Dominic, ce a făcut tatăl său

Simina a nascut
Simina a nascut

Ce a făcut Alex Zănoagă după ce Simina l-a adus pe lume pe micuțul Dominic. Unde a mers fostul concurent de la Puterea dragostei și cu cine s-a întâlnit.

Simina de la Puterea dragostei a născut, iar toată familia este în culmea fericirii. Extrem de emoționat că a devenit tată pentru prima dată, Alex Zănoagă a dezăluit din greșeală chipul bebelușului.

Pentru că nu a avut voie să meargă la spital pentru a fi alături de Simina și de bebelușul lor, Alez Zănoagă se bucură de vestea extraordinară alături de familia lui.

Citeste si: Bogdan Mocanu, declaraţii incendiare despre relaţia cu Bianca de la Puterea Dragostei! "Totul rămâne..."

Într-un Instastory alături de fratele lui, George, Alex a fost surprins în timp ce vorbește cu Simina, iar preț de câteva secunde, toată lumea a reușit să îl vadă pe bebeluș.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Prima reacție a lui Bogdan Mocanu, după ce s-a aflat că s-a iubit cu Bianca de la Puterea dragostei: „Așa e”

Alex Zanoaga
Alex Zanoaga


Simina a născut, este foarte bine, tocmai ce a sunat este cu tatăl pe fir. Mâine sunt acasă, Dominic și Simina”, a anunțat George Zănoagă, fratele lui Alex, iar fostuk concurent de la Insula iubirii a dezvăluit că abia așteaptă să îi vadă și că nu a putut dormi de emoții.

Alex Zanoaga
Alex Zanoaga

Citeste si: Dezvăluiri din spital! Simina de la Puterea Dragostei stă într-o rezervă specială cu bebelusul ei! ”Este izolată!” EXCLUSIV


„Sunt foarte fericit, sunt cel mai fericit, nu prea am dormit, îl aștept să vină. Abia aștept să vină acasă ”, i-a dezvăluit emoționat Alex fratelui său, în timp ce petreceau acest moment extraordinar. În scurt timp, de altfel, și fosta ispită de la Insula urmează să devină tată pentru prima dată, așa că cei doi frați au numai motive de bucurie.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Prima reacție a lui Bogdan Mocanu, după ce s-a aflat că s-a iubit cu Bianca de la Puterea dragostei: „Așa e”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies