Simina de la Puterea dragostei, emoționată înainte de naștere: „Mă motivează și îmi dă curajul...”

Simina de la Puterea dragostei, emoționată înainte de naștere: „Mă motivează și îmi dă curajul...”
Simina de la Puterea dragostei, emoționată înainte de naștere: „Mă motivează și îmi dă curajul...”

Ce a transmis Simina, cu doar câteva zile înainte de a deveni mamă pentru prima dată. Fosta concurentă de la Puterea dragostei i-a emoționat pe fani.

Simina de la Puterea drsgostei numără zilele până când îl va strânge în brațe pe Dominic. Soția lui Alex Zănoagă este pregătită pentru momentul cel mare și este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru a merge la maternitate.

Între 8 și 10 aprilie, Simina și soțul său îl vor cunoaște pe micuțul Dominic, iar până atunci, fosta concurentă are mare grijă de ea și se gândește la perioada de după naștere.

Aceasta are de gând să se apuce de sport, cu o antrenoare, care să o ajute să revină la greutatea de dinainte de naștere.

„Bună, dragilor! Vreau să vă spun că sunt foarte fericită, chiar dacă situația este cum este. Se apropie momentul în care voi deveni mămică și voi putea face și sport. Voi avea mai mult timp pentru mine, iar Olguța mă motivează și îmi dă curajul să fiu o mămică fit și sexy.

Dacă tot suntem în casă, eu zic să facem sport și să avem grijă de noi. Eu mă gândesc cum ajung eu la Angie să mă machieze. Vine Dominic.”, a dezvăluit Simina pe pagina sa de Instagram, după ce zilele trecute a fost acuzată de către fani că a născut în secret.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Simina de la Puterea dragostei, emoționată înainte de naștere: „Mă motivează și îmi dă curajul...”
Simina de la Puterea dragostei, emoționată înainte de naștere: „Mă motivează și îmi dă curajul...”

Citeste si: Jador, lovit de blestem? Ce a pățit fostul concurent de la Puterea dragostei

 Zilele trecute, Simina le-a mărturisit fanilor săi și motivul pentru care a decis să facă cezariană, deși inițial s-a gândit că va naște natural. Fosta concurentă a luat această decizie pentru a nu-l pune în pericol pe micuț, iar această situație poate să îi pună viața în pericol.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

”Dominic are cordonul roată la gât ”, a spus Simina, care la începutul sarcinii milita pentru sarcina naturală.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, adevărul dureros despre părinții săi! De ce nu i-a vizitat în ultimele săptămâni

Simina, precaută din cauza virozelor

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, amănunte terifiante despre bebeluș ”Are cordonul ombilical în jurul gâtului”

Tânăra a ales să stea cât mai mult timp în casă, deoarece se teme de viroze.



„Voi naște la începutul lui aprilie, nu știu încă data exactă. Nu voi naște natural, am ales cezariana. Doctorul mi-a spus că nu pot naște natural, dar nici nu voiam asta, pentru că sinceră să fiu, îmi era frică. În această perioadă, stau mai mult în casă, pentru că vreau să mă feresc de viroze, nu vreau să mă îmbolnăvesc acum”, spunea Simina de la Puterea Dragostei la începutul lunii martie.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ligi de la Puterea dragostei, protagonista unui filmuleț indecent?: „Scene obscene și intimități...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies