Simina de la Puterea dragostei, imagini din noua casă, alături de Alex Bobicioiu: „Mă simt în siguranță”

Simina Loica
Simina Loica s-a despartit de Alex Zănoagă

Simina Loica este în culmea fericirii, după ce a decis să facă o mare schimbare în viața sa. Tânăra și-a prezentat noua locuință.

Simina Loica și fiul ei, Dominic, sunt pregătiți să înceapă o viață nouă. După ce a anunțat că divorțează de Alex Zănoagă, fosta concurentă de la Puterea dragostei are planuri mari de viitor.

Zilele trecute, Simina i-a anunțat pe cei care o urmăresc faptul că se mută din locuința în care a stat cu Alex Zănoagă în ultimele luni. Tânăra a dezvăluit că își dorește o casă în care să aibă intimitate și ca fiul său să fie liniștit și fericit.

Iar ziua cea mare a sosit, căci Simina Loica a ajuns deja în locuința în care va sta cu micuțul Dominic.

La emisiunea „Online Story by Cornelia Ionescu”, Simina și-a prezentat locuința care se află la marginea Capitalei, iar din cadru nu a lipsit nici Alex Bobicioiu, noul iubit al Siminei, cel care se va muta cu iubita sa, dar și cu micuțul Dominic, de care are are multă grijă.

Citeste si: „Te iubesc”. Alex Bobicioiu, mesaj emoționant de ziua Siminei Loica. Ce i-a transmis iubitei lui

Simina Loica si Alex Bobicioiu
Simina Loica si Alex Bobicioiu vor locui impreuna[Sursa foto: Captură video Youtube]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Casa este a părinților Siminei, este extrem de spațioasă, iar Dominic va fi înconjurat de multă dragoste:

Este multă treabă.

Avem parterul care este făcut să stăm până anul viitor. Și mai avem mansarda, unde vrea tati să facă o cameră foarte mare, să lase tot ce avem noi jos, sus să fie doar camera lui Domi și o baie, atât.

Aici în casă e și Domi și părinții mei și Bobi. Mie îmi place atmosfera așa, sunt mai prietenoasă, îmi place să stau să povestesc, să am ce să învăț, decât să stau singură.

De la oricine înveți ceva."
, a declarat Simina Loica în emisiunea Corneliei Ionescu.

Citeste si: „Am fost leșinată”. Simina Loica, probleme de sănătate chiar de ziua ei. Ce a pățit iubita lui Alex Bobicioiu

 

Simina Loica
Simina Loica s-a mutat[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: „M-aș vedea căsătorit”. Alexandru Bobicioiu, mărturisiri despre relația cu Simina

Simina Loica are planuri mari de viitor

Deși încă nu s-au mutat oficial, Simina și familia sa sunt fericiți că vor locui împreună, iar acum tânăra îl va avea alături și pe Alex Bobicioiu, pentru a sta împreună și pentru a se cunoaște mai bine, așa cum au și zis, de altfel, că au planuri mari împreună:

„Mai avem multă treabă. Încă nu ne-am mutat, eu am dormit o singură noapte sau două aici. Mai bine să stau în casa părinților mei, decât în chirie la un străin. Mă simt altfel și știu că nu mă scoate nimeni mâine afară dacă s-a săturat de mine. Aici mă simt în siguranță mereu. Nu am apucat să facem prea multe, dar o să facem, pentru că ne dorim să fie frumos și să ne simțim bine când intrăm în casă.

E puțin departe de oraș, sunt 18-20 km până la intrare în București. Îmi place că e liniște, nu mai am vecini. Important e ca Dominic să fie sănătos, că dacă e el bine, eu pot să dorm și într-o cameră.", a precizat Simina, în emisiunea difuzată pe canalul de YouTube WOWnews.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Alex Zănoagă se confruntă cu Bobicioiu, după ce fiul lui, Dominic, i-a spus „tată”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies