Simina de la Puterea dragostei va deveni mătușă! Prima imagine cu sora sa însărcinată

Simina de la Puterea dragostei
Simina de la Puterea dragostei va fi mătușă

Simina Loica, fosta concurentă de la Puterea dragostei, urmează să devină mătușă peste numai trei luni. Iată prima imagine cu „sora mia” însărcinată.

Bucurie de nedescris pentru fanii emisiunii Puterea dragostei. Sora Siminei Loica, cea care a devenit cunoscută indirect de către telespectatori, este însărcinată pentru prima dată și va avea un băiețel.

Andreea Loica este însărcinată pentru prima dată, iar peste câteva luni va deveni mamă de băiețel. Tânăra este în culmea fericirii sale pentru că familia sa se va mări în scurt timp și a decis să publice și prima imagine cu burtica de gravidă.

„Poza mult așteptată”, a scris Andreea Loica în dreptul imaginii în care și-a dezvăluit pentru prima dată burtica de gravidă în fața urmăritorilor săi.

„Sarcină ușoară. Când o să îl vedem pe bebe?/ Sarcină ușoară și multă sănătate/ Trece repede timpul, eu sunt în săptămâna 28. Sarcină ușoară îți doresc”, au fost doar câteva dintre comentariile prietenilor virtuali ai Andreei.

Sora Siminei de la Puterea dragostei este însărcinată
Sora Siminei de la Puterea dragostei este însărcinată pentru prima dată[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Tânăra le-a dezvăluit urmăritorilor de pe Instagram că este însărcinată în șase luni și că abia așteaptă să îl cunoască pe micuțul său.

Citeste si: Andra Volos, de urgență la spital! Ce a pățit fosta iubită a lui Bogdan Mocanu?!

După terminarea primului sezon al emisiunii, mulți s-au așteptat să o vadă la Puterea dragostei pe „sora mia”, așa cum a ajuns să fie cunoscută Andreea. Între timp, tânăra l-a cunoscut pe tatăl viitorului său copil, iar în scurt timp îi va oferi un nepoțel Siminei.

Citeste si: Mary de la "Puterea Dragostei" este însărcinată?!

 

Simina și Alex Zănoagă au devenit părinții unui băiețel

Simina si Alex Zănoagă
Simina si Alex Zănoagă formează o familie[Sursa foto: Instagram]

Anul acesta a fost un an de surprize și bucurii și pentru Simina Loica. Tânăra s-a căsătorit cu Alex Zănoagă, pe care l-a cunoscut în cadrul emisiunii Puterea dragostei. La începutul anului 2020, cei doi s-au căsătorit civil, iar la petrecere au venit mai mulți foști concurenți. 

În luna aprilie, în plină pandemie de coronavirus, Alex și Simina Zănoagă au devenit părinții unui băiețel superb, pe care l-au numit Dominic.

Anul viitor, cei doi intenționează să facă și cununia religioasă și să devină soț și soție și în fața lui Dumnezeu.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Florentina, iubita lui Livian de la "Puterea Dragostei", despre Bianca Comănici: "Am ignorat multe lucruri"

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Tülin Ece, actrița care dă viață personajului Güneş în serialul „Tablou de familie”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum a strălucit anul trecut celebra actriță în rochia de mireasă

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies