Simina, fosta soție a lui What’s Up, momente cumplite: „Mi-am pierdut vederea”

Simina, fosta soție a lui What’s Up, momente cumplite: „Mi-am pierdut vederea”
Simina, fosta soție a lui What’s Up, momente cumplite: „Mi-am pierdut vederea”

Ce a pățit fosta soție a artistului.

Simina, fosta soție a lui What’s Up a a avut parte de cel mai greu moment din viața sa. Tânăra și-a pierdut tatăl. Moartea părintelui său a aruncat-o într-o depresie cumplită. Din fericire, aceasta l-a avut pe fostul soț alături de ea și a putut să treacă mai ușor peste această durere.

În numai o lună de când a aflat că tatăl său este grav bolnav, Simina a fost nevoită să își îngroape tatăl.

Invitată la Teo Show, Smina a dezvăluit că și-a pierdut vederea când a aflat că tatăl său este bolnav în stadiu terminal.

„Nu am mai văzut. Mi s-a tăiat complet vederea”, a spus Simina, care și-a dat seama că nu poate face nimic fizic pentru a-l salva pe părintele său.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Nu s-a mai putut face nimic ca să îl salvăm real. Ai mei mi-au spus că se face bine. E o boală a sufletului. Dacă contextele nu sunt prielnice, atunci ești o victimă mai sigură. El fiind despărțit de mama. Asta e ce îmi lipsește, parte de puzzle de care mă supăr că nu o am.

Eram deja mare când s-au separat.

Nu au vrut să divorțeze pentru că această instituție era mult mai mult luată în serios. Și nu au vrut să mă treacă prin toată treaba asta. În urma unei discuții au ales să meargă pe drumuri separate. Nu am văzut lucruri sparte, o ceartă. Toți avem momente în care poate suntem animale, în care simțim să îi judecăm pe cei dragi, îți vine să rupi. Dacă se întâmplă, lasă mândria.

La noi nu a fost nimic rău. A fost o chimie care s-a închis. Nu ai cum să rupi, să te rupi pentru un motiv. Se face o listă. Nu suferi. De ce să nu ne dăm frâu liber vieții? Doar moartea poate despărți o prietenie ”, a dezvăluit Simina la Teo Show.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies