Simina Loica a purtat o ţinută extrem de sexy pe stradă! Bruneta este însărcinată în luna a șaptea!

Simina Loica a purtat o ţinută extrem de sexy pe stradă! Bruneta este însărcinată în luna a șaptea!
Simina Loica a purtat o ţinută extrem de sexy pe stradă! Bruneta este însărcinată în luna a șaptea!

Simina Loica a purtat o ţinută extrem de sexy pe stradă! Bruneta este însărcinată în luna a șaptea!

Simina Loica este una dintre cele mai îndrăgite foste concurente de la Puterea Dragostei. Frumoasa brunetă este într-adevăr o norocoasă pentru că şi-a întâlnit jumătatea la emisiunea fenomen care a cucerit România.

După o scurtă şi controversată relaţie cu Jador, protagonista noastră şi-a găsit liniştea şi fericirea în braţele lui Alex Zănoagă, tânărul căruia îi va dărui un copil.

Bruneta este însărcinată în luna a șaptea, dar, spre surprinderea tuturor, poartă ţinute din ce în ce mai sexy.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare de la Puterea dragostei! Andra a avut o discuție secretă cu Roxana. Ce i-a spus fosta iubită despre Bogdan Mocanu

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Simina Loica a purtat o ţinută extrem de sexy pe stradă! Deea Ghinescu a avut o reacţie incredibilă!

Recent, partenera lui Zănoagă a fost surprinsă într-o ţinută extrem de sexy, care îi dezvăluia o parte considerabilă din burtică.

Citeste si: ȘOC la Puterea dragostei! Simina este gravidă, dar Alex Zănoagă nu o ia de nevastă! Ce spune bărbatul despre o nuntă

Aceasta a purtat şi o pereche de ochelari de soare la modă, iar când a postat pe instagram poza cu ţinuta completă, a avut parte de o reacţie neaşteptată.

"Arăţi ca o..."  "Ruşine, eşti aproape dezbrăcată. Zănoagă a văzut cum ai plecat de acasă?", au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Deea Ghinescu, şi ea fostă concurentă la Puterea Dragostei, a mustrat-o că a purtat accesoriile respective.

" Când mi-am cumpărat eu ochelari ca ai tăi, ai zis că arăt ca o muscă", a scris Andreea.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Bombă la Puterea dragostei! Motivul pentru care Livian stă cu Bianca! ”Vrea să îi ia banii”! Cine este concurentul care a vorbit despre cei doi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies