Simina Loica, prima apariție după anunțul despărțirii de Alex Zănoagă! Cu cine s-a filmat fosta concurentă de la Puterea dragostei

Simina Loica și Alex Zănoagă
Simina Loica și Alex Zănoagă

Simina Loica și Alex Zănoagă nu mai formează un cuplu! Iată cu cine a fost surprisă bruneta acum puțin timp

Simina Loica și Alex Zănoagă au trăit o adevărată poveste de dragoste, iar din iubirea lor a rezultat Dominic, primul lor băiețel, cel care le aduce motive de mândrie și bucurie în fiecare zi din viața lor. La scurt timp după ce a venit pe lume copilul, tinerii au decis să și facă cel de-al doilea pas foarte important, și anume să se căsătorească. Când toate lucrurile păreau că merg ca pe roate în familia ce tocmai și-au întemeiat-o, fanii și apropiații au avut parte de o veste șoc: Simina Loica și Alex Zănoagă au decis să se despartă!

Citeste si: Simina Loica și Alex Zănoagă s-au despărțit definitiv? Bruneta a dezvăluit totul cu lacrimi în ochi: „Nu prea bine, puțin supărată”

Foștii concurenți de la Puterea dragostei nu mai formează un cuplu!

Simina Loica și Alex Zănoagă au fost foarte apreciați de public încă din primele apariții în cadrul emisiunii matrimoniale de la Kanal D, astfel că după ce au părăsit casa dragostei s-au mutat pe rețelele de socializare, acolo unde au reușit să strângă o comunitate impresionantă de fani foarte curioși să afle cât mai multe detalii

din viața lor. Cum era de așteptat, susținătorii tinerilor au observat imediat că lucrurile între ei nu mai sunt la fel ca înainte, dat fiind faptul că nu s-au mai postat împreună, iar bruneta a și decis să șteargă pozele cu el.

Recent, fosta concurentă de la Puterea dragostei a inițiat o sesiune live pe contul ei de TikTok, acolo unde a apărut cu lacrimi în ochi și foarte supărată, astfel că a primit o mulțime de întrebări legate de ceea ce se întâmplă, însă pentru început nu a putut să spună. 

Ulterior, Simina Loica a intrat live cu Andy, fost concurent în același sezon, iar acesta i-a pus aceeași întrebare. În cele din urmă, proapăta mămică a dezvăluit motivul, însă nu a vrut să ofere prea multe detalii. 

Simina Loica:   Nu prea bine, puțin supărată

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Andy Adetu:   De ce, ce-ai pățit? Fără caterincă.

Simina Loica:   Nimic...nu pot să zic pe live.

Andy Adetu:   Lasă că vorbim după aia.

După ce și-a făcut curaj, Simina Loica a recunoscut în fața tuturor că între ea și Alex Zănoagă au avut loc câteva discuții aprinse care au dus, într-un final, la despărțire.

Dominic, unuicul lor copil, a rămas alături de mămica lui. Până la acest moment, fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu a dat mai multe detalii despre neînțelegerea pe care o are cu soțul ei.

Citeste si: Simina Loica și Alex Zănoagă vor al doilea copil! Ce spune fosta concurentă de la Puterea dragostei: „Ne gândim serios să ne extindem familia”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Simina Loica
Simina Loica[Sursa foto: Captură TikTok]

Simina Loica, prima apariție după anunțul despărțirii de Alex Zănoagă!  

Fosta concurentă a emisiunii matrimoniale a postat pe Instagram, în urmă cu puțin timp, un filmuleț din care reiese clar că nu mai este absolut deloc afectată de separarea de soțul ei. Tânăra brunetă s-a filmat în timp ce dansează singură, dar și cu fiul ei, Dominic.

Ulterior, Simina Loica a ieșit în oraș alături de o prietenă, iar imaginile au ajuns, bineînțeles, tot pe Instagram.

Bruneta s-a afișat cu un zâmbet larg pe față, fiind în compania persoanelor apropiate din viața ei.  

Simina Loica, prima apariție după anunțul despărțirii de Alex Zănoagă!
Simina Loica, prima apariție după anunțul despărțirii de Alex Zănoagă![Sursa foto: Instagram]

Simina Loica, prima apariție după anunțul despărțirii de Alex Zănoagă!
Simina Loica, prima apariție după anunțul despărțirii de Alex Zănoagă![Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Simina Loica, dezvăluiri despre sarcină! Fosta iubită a lui Jador a spulberat misterul: „Poate aveam și fată și băiat”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies