Simina Loica va deveni mămică pentru a doua oară? Cum s-a dat de gol soția lui Alex Zănoagă?

Simina Loica si AlexZanoaga
Simina de la Puterea Dragostei alaturi de Alex Zanoaga

Simina și Alex Zănoagă formează unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Puterea Dragostei! Cei doi au demonstrat adevărata putere a iubirii lor prin Dominic, fiul lor, care ar putea deveni frățior mai mare!

Deși internauții și fanii emisiunii „Puterea Dragostei” nu avut încredere că Simina Loica și Alex Zănoagă vor forma un cuplu, cei doi sunt printre puținii concurenți care au ajuns soț și soție! Mai mult decât atât, Simina și Alex au împreună un băiețel superb, pe Dominic, iar familia lor este una minunată, care se pare că este pregătită să primească un nou membru!

Citeste si: Scandal de zile mari la Puterea Dragostei! Roxana Buzoiu l-a făcut praf pe Bogdan Mocanu! „Măscăriciule”

Simina Loica și Alex Zanoaga
Simina Loica și Alex Zănoagă în perioada emisiunii Puterea Dragostei.

Chiar dacă foarte multe persoane ar fi considerat că Simina și Jador vor forma un cuplu longeviv, Simina Loica și Alex Zănoagă au demonstrat tuturor oamenilor adevărata „Puterea Dragostei” pentru că s-au mutat împreună imediat după ce au părăsit platourile din Istanbul și câteva luni mai târziu primul lor copil venea pe lume, asta după ce foștii concurenți și-au jurat iubire veșnică în fața ofițerului de la starea civilă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Cadoul pe care Simina de la Puterea dragostei l-a primit la naștere de la Andreea Mantea. ”Este ceva de suflet, mi l-a trimis de la Istanbul”! EXCLUSIV

Simina Loica și Alex Zănoagă vor deveni părinți pentru a doua oară? Iată detaliile pe care Simina le-a lăsat la vedere

Simina Loica nu s-a sfiit niciodată să declare că își dorește o familie mare și numeroasă, fapt ce l-ar putea face pe Dominic frățior mai mare, mult mai repede decât ne-am fi așteptat. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare, fapt ce i-a pus pe gânduri pe internauți.

Simina de la Puterea Dragostei
Simina de la Puterea Dragostei si fiul ei, Dominic.

Siminei i se făcuse dor de perioada în care era însărcinată, așa că fotografiile de pe Instagram au ajutat-o să retrăiască momentele respective.

Așa cum chiar ea a dezvăluit, sarcina a fost cea mai frumoasă perioadă din viața ei, așa cu nu ne-ar mira să o retrăiască în curând.

„Îmi este dor de burtică”, „Cel mai frumos sentiment!”, „Una din cele mai frumoase zile din viața noastră,” sunt doar câteva din comentariile care au înspțit fotografiile postate de Simina Loica, pe contul său de Instagram.

Citeste si: Bianca Comănici tună și fulgeră la adresa foștilor colegi! Ce a avut de spus despre Simina și Roxana?!



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

EXCLUSIV! Despărțire de ultim moment în showbiz! Bogdan Mocanu și Andra Volos și-au spus „adio” pentru totdeauna!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies