Simina și Alex Zănoagă au făcut anunțul cel mare: „Este însărcinată”

Simina și Alex Zănoagă
Simina și Alex Zănoagă vor avea un nepot

Cei doi au fost invitați la o emisiune, unde au vorbit despre relația lor și despre evenimentul fericit care va avea loc în numai câteva luni în viața lor.

Bucurie de nedescris pentru una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Puterea dragostei. La numai câteva luni după ce a devenit mamă pentru prima dată, Simina a dat vestea cea mare în cadrul unei emisiuni.

Invitată la „Totul despre Puterea dragostei” alături de soțul său, Alex Zănoagă, dar și de micuțul lor Dominic, Simina Loica a făcut anunțul așteptat de toată lumea:

„Cum fratele lui Alex ne-a făcut o nepoțică, și sora mea s-a gândit să ne facă un nepoțel. Dominic și Matihas, așa cum se va numi copilul surorii mele, vor avea grijă de Zahara. Abia aștept să îi văd la cinci ani cum se vor juca, iar Zahara va fi prințesa dintre ei”, a dezvăluit tânăra extrem de fericită.

Simina și Alex Zănoagă se cunună religios

În plus, Simina și Alex au vorbit și despre cununia religioasă a lor. Foștii concurenți sunt pregătiți să își unească destinul și în fața lui Dumnezeu. Pe data de 29 august, Simina și Alex Zănoagă vor face cununia religioasă și își doresc să aibă parte de o petrecere fastuoasă, alături de toți prietenii lor și cei care le-au fost alături în cadrul emisiunii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Simina de la Puterea dragostei
Simina de la Puterea dragostei va avea un nepot[Sursa foto: Instagram]

Ziua de 29 august este o zi importantă pentru cei doi.

Atunci am găsit liber, este plin peste tot și noi ne dorim acel restaurant care se află în Timișoara. Am zis să facem nunta în Timișoara și sunt multe persoane de la Simina, din partea mea vor fi vreo 70, din partea ei mai multe”, au dezvăluit Simina și Alex despre acest eveniment pe care îl așteaptă cu nerăbdare.

Simina a devenit mamă în secret la începutul lunii aprilie. Tânăra și-a dorit să nu spună nimănui că naște, de teama ca persoane necunoscute să nu vină la spitalul la care era internată. După naștere, micuțul a avut câteva probleme de sănătate.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Bogdan Mocanu a uitat de Andra Volos? Cu cine a fost surprins în club

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies