Simina și Alex Zănoagă, dezvăluiri despre separarea dintre ei: „E o schimbare bruscă”

Simina și Alex, la un pas de despărțire?
Simina și Alex, la un pas de despărțire?

Cei doi au vorbit public despre problemele pe care le întâmpină. Sunt pe cale să se separe?

După o bună perioadă de timp în care s-a speculat că cei doi nu mai formează un cuplu, dat fiind faptul că Simina a ales să șteargă toate pozele în care apărea împreună cu Alex, cei doi au venit în fața publicului și au explicat ce se întâmplă între ei. Vestea ar fi venit ca un șoc pentru toată lumea, mai ales acum că familia lor s-a mărit în adevăratul sens al cuvântului.

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a adus pe lume un băiețel, pe care l-au numit Dominic, iar lucrurile chiar păreau că funcționează foarte bine.

Astfel, tinerii au venit în platoul unei emisiuni televizate pentru a eliminat orice zvon legat de viața lor personală.

Citeste si: Speak, replică neașteptată la întrebarea legată de când va deveni tată: „M-ați înnebunit!”

Simina și Alex, la un pas de despărțire?
Simina și Alex, la un pas de despărțire?[Sursa foto: Instagram]

Simina și Alex, la un pas de despărțire?

Cei doi s-au cunoscut în casa dragostei din Istanbul și chiar dacă nimeni nu credea la acel moment că vor rezista împreună, ei au dovedit că dragostea învinge. După ce au revenit în țară s-au mutat împreună și au făcut un copil, care îi bucură enorm în fiecare zi. Cu toate acestea, fanii au observat un lucru mai puțin plăcut cu privire la cei doi, asta după ce Simina l-a scos de la prieteni și a șters toate pozele cu el. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Viviana Sposub, dezvăluiri despre motivul pentru care nu s-a căsătorit cu George Burcea: „El mai are nişte treburi de rezolvat”

Se pare că în ultima perioadă de timp lucrurile s-au schimbat radical în relația lor de cuplu. Alex Zănoagă și-a reluat activitatea la salonul unde tundea, iar asta a însemnat să lipsească foarte mult timp de acasă, când Simina avea mai mare nevoie de el.

Această absență a deranjat-o foarte mult pe tânără, mai ales că, atunci când ai un copil, nu poți face altceva decât să stai după el. 

În cadrul interviului, amândoi au recunoscut că se ceartă destul de des, însă nu este vorba de o despărțire.

Simina și Alex, la un pas de despărțire?
Simina și Alex, la un pas de despărțire?[Sursa foto: Instagram]

„Certuri exista în orice relație, nu este vorba de o separare. Nu este vorba despre o despărțirea, suntem bine.

Eu nu prea am mai fost pe acasă sa o ajut, iar ea este foarte obosita căci Dominic face numeroase trasnai acum, iar eu dacă lucrez zilnic, e o schimbare bruscă. Am simiți ca o deranjează, însă o sa îmi continui activitatea ca nu am ce sa fac altceva", a mărturisit Alex Zănoagă în cadrul unui interviu TV.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Bianca Comănici și Alexandra de la Puterea dragostei s-au reîntâlnit! Ce discuții au avut cele două câștigătoare

Întrebată de ce a șters toate pozele cu iubitul ei, Simina a mărturisit că nu este genul de persoană care reacționează foarte bine în astfel de situații, așa că atunci când este supărată pe el îi dă block peste tot și arhivează pozele cu ei. 

„Când sunt nervoasa ii dau Block, arhivez pozele, iar apoi îmi trece si este din nou bine. Când ne despărțim, îl blochez peste tot pentru ca asa sunt eu, asa reactionez. Trebuie sa ma lasi sa-mi treacă, iar apoi vorbim la loc si trecem peste.", a mărturisit Simina.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Irina Birou a fost cerută în căsătorie! Interpreta a povestit momentul unic: „Am plâns non-stop...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies