Simina și Jador, surprinși din nou împreună! Bruneta este însărcinată în șapte luni

Jador si Simina
Jador si Simina

Cum s-au lăsat cei doi fotografiați.

La un an de când au fost împreună, se pare că Jador și Simina încă au o relație specială. Concurentul de la Puterea dragostei și soția lui Alex Zănoagă le-au demonstrat tuturor că, deși nu a mers relația lor, au reușit să fie în continuare prieteni.

De altfel, atunci când a aflat că Simina va avea un copil și se va căsători, Jador nu și-a ascuns uimirea, însă a dezvăluit de multe ori că este fericit pentru ea și că îi urează tot ce este mai bun în viață.

Într-o imagine care a apărut pe grupurile de susținere, Jador și Simina au fost surprinși într-o ipostază de-a dreptul incredibilă. Cei doi foști iubiți s-au fotografiat în timp ce vorbesc pe chat, iar imaginea a ajuns pe internet.

Jador si Simina
Jador si Simina

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Nu se știe exact din ce perioadă este făcută fotografia însă, luând în considerare look-ul Siminei și că pare ceva mai împlinită din cauza sarcinii, fanii tind să creadă că este vorba

despre o imagine recentă.

Citeste si: Ligi de la Puterea dragostei și-a schimbat look-ul! Fanii nu au mai recunoscut-o

Citeste si: Ana Maria Lintaru dă cărțile pe față despre Andy! "A fost extrem de superficial cu mine, de parcă nu aș fi însemnat nimic în viața lui”! EXCLUSIV!

Citeste si: Andra și Bogdan Mocanu, desființați de fani! Cum s-au pozat în lift: „Aroganțele astea ieftine...”

Simina de la Puterea Dragostei, despre bebeluș: ”Zici că am un popcorn în burtică”

Jador si Simina
Jador si Simina

Soția lui Alex Zănoagă este încântată de faptul că are o sarcină ușoară.

„Sunt însărcinată în luna a şaptea şi am luat până acum în jur de 10 kilograme. Sarcina mea merge bine, bebelușul se mișcă de zici că am un popcorn în burtică. Nu am pofte, niciodată de când sunt însărcinată nu am avut pofte.

O să fac un vlog săptămânal, să vorbesc despre bebe, despre evoluția sarcinii, despre cum mă simt, câte kilograme iau”, a spus Simina.

Simina și Alex Zănoagă vor deveni părinții unui băiețel, care se va naște în aprilie și pe care s-au hotărât să-i pună numele de Dominic, după dorința surorii Siminei.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Andra și Bogdan Mocanu, desființați de fani! Cum s-au pozat în lift: „Aroganțele astea ieftine...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies