Simona Braboveanu de la Puterea Dragostei, pusă la cratiță de noul iubit! Și-a injectat din nou buzele pentru el?

Simona Braboveanu pusă la cratiță de noul iubit
Simona Braboveanu are un nou iubit!

Simona Braboveanu a recunoscut că are un nou iubit și s-a apucat de gătit în miez de noapte.

Simona Braboveanu, concurentă în sezonul 1 al show-ului matrimonial Puterea Dragostei, a postat un filmuleț în care a recunoscut că are un nou iubit și că de dragul lui s-a apucat de gătit în miez de noapte.

Tânăra a apelat recent la o nouă intervenție estetică și este extrem de mulțumită de rezultat. Simona Braboveanu și-a mărit din nou buzele, semn că iubitul este de acord cu pasiunea tinerei pentru buze supradimensionate.

Simona este extrem de activă pe rețelele de socializare, postând constant filmulețe în care dansează sau răspunde internauților la întrebări. De curând, aceasta a început să se filmeze în timp ce gătește, îndemându-le pe doamnele care o urmăresc online să „ia lecții”.

Simona Braboveanu de la Puterea Dragostei, pusă la cratiță de noul iubit

Citeste si: Una dintre cele mai iubite concurente de la Puterea Dragostei a ajuns să danseze la bară! Despre cine este vorba?

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Simona Braboveanu de la Puterea Dragostei, pusă la cratiță de noul iubit

Pe cine susține Simona Braboveanu la Survivor?

„Îmi doresc să câștige mai ales pentru că urmează să aibă un bebe!”

Simona a declarat că a avut sentimente pentru faimosul de la Survivor, însă lucrurile nu au mers dincolo de o prietenie. Cei doi nu au format un cuplu după ieșirea Simonei din Casa Puterea Dragostei, dar au rămas în relații bune.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a declarat că, dintre toți, îl susține pe Culiță Sterp în show-ul Survivor România și își dorește pentru el să câștige marele premiu.

„Dintre toți concurenții de la Survivor, eu îl susțin pe Culiță și îmi doresc să câștige, mai ales pentru că urmează să aibă un bebe și vreau să nu-i lipsească nimic. Îmi place foarte mult de iubita lui, îi văd împreună pe viață.

Mă bucur că s-a potolit în sfârșit și că are și el o familie frumoasă”,
ne-a povestit Simona.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei s-a certat cu Bianca Comănici: „E irelevant ce spune Bianca, oricum e săraca...”

„L-am urmărit pe Culiță la Survivor și mi se pare că se descurcă foarte bine, dă tot ce poate, dar după cum îl cunosc, cred că poate mai mult de atât”, a adăugat fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

 

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies