Simona Catrina a povestit, in trecut, cum si-a anuntat mama ca are cancer de san in stadiul III: „Nu poti lasa o mama sa simta un asemenea dezastru”

Simona Catrina a povestit, in trecut, cum si-a anuntat mama ca are cancer de san in stadiul III: „Nu poti lasa o mama sa simta un asemenea dezastru”
Simona Catrina a povestit, in trecut, cum si-a anuntat mama ca are cancer de san in stadiul III: „Nu poti lasa o mama sa simta un asemenea dezastru”

Noaptea trecuta, scriitoarea si jurnalista Simona Catrina (49 de ani) a parasit aceasta lume pentru totdeauna.

Jurnalista fusese diagnosticata cu cancer de san, in stadiul 3, in primavera anului trecut, suferise o duba masectomie si avea si alte afectiuni severe, o ciroza si un diabet.

Jurnalista avea doar 49 de ani, iar decesul sau a survenit dupa o lupta dura si nemiloasa cu un cancer la san, afectiune pe care o descoperise in primavara anului trecut. Ea a murit in somn, in urma unui stop cardiac.

Despre cancerul la san, Simona Catrina a vorbit inca de la debutul bolii sale. Initial, ea a fost depistata cu aceasta afectiune si a urmat un tratament specific insa, ulterior, la urmatoarea mamografie, medicul a instiintat-o ca afectiunea este benigna, deci nu este cancer.

Dupa clipele de fericire si perioada euforica ce a urmat, Simona Catina a descoperit ca in ciuda vestilor bune primite, sanul sau stang arata din ce in ce mai rau, era umflat si rosu si o supara, asa ca a mers la control la un alt medic.

Din pacate, verdictul a fost nemilos specialistul instiintand-o ca este vorba despre un cancer mamar avansat.

Intr-un interviu mai vechi, Simona Catrina a povestit ce a simtit cand a aflat ca are cancer intr-un stadiu periculos de avansat si ce eforturi a facut pentru a-si instiinta mama de situatia sa.

“Si atunci, totul s-a prabusit si viata mea a luat-o de la zero.

Cronometrul inimii mele s-a resetat. Am plans mult, cu sughituri. Pentru ca era o revenire, apucasem sa sper ca doctorii de la Coltea se inselasera. Dar nu, nu. Iar vestea ca atacul malign a revenit m-a paralizat. Nu sunt atat de curajoasa pe cat par. M-am oprit din plans numai cand a trebuit sa o sun pe mama mea si am stiut ca e musai sa ma adun. Nu poti lasa o mama sa simta un asemenea dezastru.
Nu stiam cum sa fac sa-i spun si adevarul, dar s-o si menajez. A fost cumplit. Nu vreau sa stiu ce-a fost in sufletul ei, probabil un infern. Nu, nu vreau sa stiu. A fost o eroina, m-a incurajat cu obstinatie, desi simteam ca i se inmuiasera toate venele, oasele, vocile, simturile, universurile”
, a povestit Simona Catrina, anul trecut, intr-un interviu.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Simona Dragomir impreuna cu Mirela Retegan si specialistii invitati au pregatit mamicile pentru Martisor!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies