Simona de la Puterea Dragostei, declaraţie şoc despre Ella şi Jador! Vezi de ce îl sfătuieşte pe artist să nu facă un cuplu cu bruneta! "Prefăcută" EXCLUSIV!

Simona de la Puterea Dragostei, declaraţie şoc despre Ella şi Jador! Vezi de ce îl sfătuieşte pe artist să nu facă un cuplu cu bruneta!
Simona de la Puterea Dragostei, declaraţie şoc despre Ella şi Jador! Vezi de ce îl sfătuieşte pe artist să nu facă un cuplu cu bruneta! "Prefăcută" EXCLUSIV!

Simona de la Puterea Dragostei, declaraţie şoc despre Ella şi Jador! Vezi de ce îl sfătuieşte pe artist să nu facă un cuplu cu ea!

Simona Braboveanu este una dintre cele mai frumoase şi iubite fete care au trecut prin casa Puterea Dragostei. Tânăra de 20 de ani a ajuns în finala primului sezon chiar dacă nu a format un cuplu cu niciun băiat din emisiune şi nici nu a încercat să iasă în evidenţă prin scandaluri.

Citeste si: Concurenții de la ”Puterea Dragostei”, pe primul loc în ”trending”! Clipul lui Culiță Sterp ”sparge” toate topurile

Şatena a mărturisit, în timpul show-ului, că nu a avut niciodată relaţii intime, dar şi că fraţii ei au învăţat-o să identifice minciunile şi vorbele goale în discursul bărbaţilor." Simt imediat vrăjeala", a spus aceasta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Recent, ea a vorbit şi despre flirtul şi discuţiile cu solistul Culiţă Sterp, Simona afirmând că artistul nu a curtat-o suficient şi că oricât de mult i-ar plăcea un bărbat, nu va ceda

uşor şi nici nu va insista să fie cu el." Mi-a plăcut mult zâmbetul lui, dar nu are acel ceva pe care îl caut eu", a povestit şatena.

Simona de la Puterea Dragostei, declaraţie şoc despre Ella şi Jador! "Ea tot trăgea de el să aibă o relaţie şi mi s-a părut totul forţat, ca un scenariu"

În aceeaşi transmisiune în direct, tânăra a vorbit, deschis, şi despre concurenţii din al doilea sezon al emisiunii. Sinceră, aceasta a declarat că ea îi înţelege perfect reţinerile lui Jador în ceea ce o priveşte pe Ella.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare din casa Puterea Dragostei! Beni dă cărțile pe față! ”Mary s-a sărutat în secret cu Bogdan Mocanu și a fost dezamăgită!”

" Mie mi se pare că fetele noi din casă nu sunt sincere şi au venit cu lecţia învăţată la emisiune. Dintre toate, cea mai prefăcută mi se pare Ella. Eu cred că a jucat mult teatru cu Jador, doar să iasă ea în evidenţă şi să fie favorită. Prea s-a dus în casă fixată pe el, deşi nu îl cunoştea foarte bine. Ea tot trăgea de el să aibă o relaţie şi mi s-a părut totul forţat, ca un scenariu.

Mă bucur însă că Jador este băiat deştept şi şi-a dat seama", a declarat Simona.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Veste şoc la Puterea Dragostei! Bogdan Mocanu vrea să se împace cu Roxana? Vezi ce condiţii i-a pus tânărul frumoasei şatene!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies