Simona de la Puterea Dragostei, prima reacţie după apariţia filmărilor cu Bianca, la videochat! "Un astfel de trecut îţi afectează viaţa!"

Simona de la Puterea Dragostei, prima reacţie după apariţia filmărilor cu Bianca, la videochat!
Simona de la Puterea Dragostei, prima reacţie după apariţia filmărilor cu Bianca, la videochat! "Un astfel de trecut îţi afectează viaţa!"

Simona de la Puterea Dragostei vorbeşte despre Bianca! Tânăra a rămas şocată când a văzut filmările cu bruneta, la videochat!

Simona de la Puterea Dragostei a recunoscut, în urmă cu ceva timp, că are o afinitate pentru Livian. Cu toate acestea, tânăra nu a atacat-o foarte tare pe Bianca, după apariţia filmărilor cu ea, la videochat.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a spus însă că este dezamăgită de atitudinea brunetei faţă de celelalte fete din casă, pe care le umileşte constant.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Alex Oianu de la Puterea Dragostei se iubeşte cu o brunetă sexy! Uite cum arată tânăra!

Simona de la Puterea Dragostei vorbeşte despre Bianca! "Ceea ce mă deranjează este că şi-a bătut joc de alte fete din emisiune"

" Nu o judec pe Bianca pentru ce a făcut la videochat! Era mică, uşor influenţabilă, şi sunt convinsă că nu şi-a dat seama de gravitatea faptelor comise.

Ceea ce mă deranjează este că şi-a bătut joc de alte fete din emisiune, care nu au apărut în ipostaze atât de, să zicem...delicate. Ea râdea de toate şi le umilea când ştia clar că are un trecut mult mai urât decât al lor. Din păcate, acum că au apărut aceste filmări, nu cred că Bianca va mai avea viitorul pe care şi-l dorea. Ea este o fată inteligentă, frumoasă, cu mulţi fani...Ar
fi putut să urmeze chiar o carieră în televiziune, dar după ce a apărut în astfel de ipostaze, pe site-uri pentru adulţi, nu cred că mai are şanse să evolueze în showbiz. E păcat de ea...Are mult potenţial, dar din nefericire un astfel de trecut îţi afectează toată viaţa. Filmările acelea sunt peste tot, toată lumea vorbeşte despre ele şi nu cred că vor dispărea prea curând
", a declarat Simona.

Ce spune Simona despre Livian?

" Îl apreciez pe Livian pentru că este un băiat foarte bine educat. Am văzut că este apropiat de Bianca, dar nu ştiu sigur dacă mai sunt împreună. Eu aş lupta cu Bianca pentru el, fără ezitare. Nu am fost niciodată prietene, aşa că nu am nicio obligaţie faţă de ea. Nu ne-am înţeles deloc, după cum au văzut şi cei de acasă", a spus Simona.

Citeste si: Bianca de la ”Puterea Dragostei”, decizii dure după apariția filmulețelor deocheate! ”E clar, nu mai are nicio altă variantă”



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Livian de la Puterea Dragostei vorbeşte despre viitorul Biancăi! "Ea este ca pasărea Phoenix"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies