Cele doua vedete au dezvăluit câteva mici secrete din alimentația lor.
Simona Florescu și Ioana Dichiseanu au grijă ca întotdeauna viața lor să fie echilibrată, iar cu fiecare apariție, demonstrează că vârsta este doar un număr. Au întotdeauna o grijă sporită la alimentație, sport și la toate activitățile pe care le desfășoară, iar atunci când sunt invitate în cadrul interviurilor sau podcasturilor, nu ezită să împartă cu toți cei care le ascultă și le urmăresc mici secrete care le fac pe ele să arate impecabil de fiecare dată.
La ce alimente au renunțat Simona Florescu și Ioana Dichiseanu?
Acum, în cadrul unei emisiuni TV, acestea au vorbit despre bunătățile pe care le-au mâncat în perioada sărbătorilor, dar și ce anume au scos din alimentație. Au înlocuit zahărul cu miere, iar fructele nu lipsesc, oferind organismului zahărul natural de care are nevoie. Totodată, nu uită nici de sport, iar atunci când nu au timp să facă pâine acasă, aleg pâinea cu cele mai puține ingrediente.
Simona Florescu: Știu exact ce îmi face bine, mai fac și mici scăpări, om sunt și eu.
Ioana Dichiseanu: De Sfântul Ion o felie de tort.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Simona: Eu sarmale nu mănânc de ani. Am făcut cârnați în casă. Am mâncat. Cred că am mâncat în toate zilele astea de sărbătoare o singură felie de cozonac, iar a doua zi am știut exact ce să mănânc ca să compensez cu caloriile alea multe.
Ioana: Zahărul l-a eliminat.
Simona: Miere. Am folosit și îndulcitori, însă îndulcitorul face praf pancreasul.
Ioana: Și atunci folosim puțină miere.
Simona: Și în loc de zahăr, fructe dulci. Îmi plac fructele, ador fructele. Mănânc și seara, noaptea, la ora 12 mănânc și 5 mere. Nu sunt pline de zahăr. E zahărul acela natural.
Ioana: Curmale, mere, banane, smochine, ananas.
Citește și: Zodiac chinezesc 14 ianuarie 2025: Semnul zodiacal care va primi o veste bună legată de carieră- kanald.ro
Simona: E un zahăr natural de care creierul nostru are nevoie. Trebuie să facem și mișcare.
Ioana: Dăm cu aspiratorul în casă, ștergem geamurile.
Simona: Sunt pe primul plan fructele. Nu pot să spun că am eliminat complet. Din când în când mai mănânc câte o felie de pâine, ouă, în special albușul, care e proteina pură. Ne facem pâine în casă.
Ioana: Nu întotdeauna, dar ne facem. Iar la pâine, fie albă, fie intermediară, ne uităm să fie ingrediente cât mai puține.