Simona Gherghe, despre viața de mamă, cu doi copii. Ce reguli are prezentatoarea TV în casă. „Pe toți îi aliniez. Mai am momente pentru care îmi torn cenușă în cap.”

Simona Gherghe, despre viața de mamă, cu doi copii. Ce reguli are prezentatoarea TV în casă. „Pe toți îi aliniez. Mai am momente pentru care îmi torn cenușă în cap.”
Simona Gherghe, despre viața de mamă, cu doi copii. Ce reguli are prezentatoarea TV în casă. „Pe toți îi aliniez. Mai am momente pentru care îmi torn cenușă în cap.”

Simona Gherghe a vorbit despre cum reușește să facă față anumitor situații dintre copiii ei.

Simona Gherghe a povestit, în cadrul podcastului Gând la gând cu Teo, despre cum este viața cu doi copii care au aproape aceeași vârstă, iar aceasta a recunoscut că există situații când se enervează destul de des. Îi place ca toate lucrurile să iasă ca la carte, iar asta este dificil atunci când cei mici pierd noțiunea timpului. 

“Mai țip și eu, nu vreau să fac acum pe moralista, dar mai țip și eu pentru că e foarte greu cu doi, când pur și simplu încerc să lucrez la treaba asta.

Sunt o fire colerică, mă enervez, dacă nu ies lucrurile armată, general, toate lucrurile astea care nu sunt în linie. Ori copiii, fie că nu au noțiunea timpului, fie că dacă încep să se joace, nu mai contează nimic în jur și atunci nu mai stăm cu rutina. Eu sunt fata cu rutina în casă. Pe toți îi aliniez acolo. Și atunci da, mai am momente pentru care îmi torn cenușă în cap.
Cu privire la vocea asta, am și eu acasă. „Te rog frumos, am spus acum.” Și amândoi sunt: „nu vorbi cu vocea aia cu noi”. Vocea aia! Și eu, în mintea mea, teoria o știu foarte bine. Doar că în viața reală lucrurile degenerează de foarte multe ori cu ei doi, care sunt oricum de aceeași vârstă, se potențează între ei, încă sunt mici, oricât aș vrea eu să-i văd mari, oricât ar știi și ei teoria.”,
a spus Simona Gherghe.

Ce reguli are Simona Gherghe în casă, când vine vorba de copiii ei

Citește și: Simona Gherghe, despre cele mai dificile momente din viața ei. Când a simțit prezentatoarea TV că este copleșită de tot ce se întâmplă în jur. „Mama este soarele în familia noastră.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Copii Simona Gherghe
Copii Simona Gherghe [Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Surpriza a fost ca din 500 de fete să ajung în ultimele 10 la preselecții!” Cum și-a început Simona Gherghe cariera în televiziune?

Prezentatoarea TV a vorbit și despre regulile pe care le are în familie, dar care nu sunt respectate de fiecare dată și cum reușește să rezolve anumite situații care apar între cei mici. 

Citește și: Cine este actorul care îi dă viață lui Yaman, protagonistul din „Inimă rebelă”. Acesta a câștigat inimile telespectatorilor în serialul „Totul pentru familia mea”- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

„Asta e, de multe ori se întâmplă să mai țipăm, și ei, și eu.

Dar avem regulile scrise acolo pe perete în bucătărie și, culmea, că le știu. „Nu țipăm, nu ne lovim.” La teorie suntem foarte buni toți, dar se mai întâmplă și derapaje la care lucrăm mult, inclusiv pe ei am încercat să-i educ, să-și asculte corpul. Iau din partea asta exact ce-i interesează. Era o situație în care fiul meu nu voia să urce cu Ana la ea în cameră să se schimbe singură, și atunci am spus: „Te rog, Vlad, ajută-mă pe mine, să o îmbraci pe Ana și să iasă la joacă.”
„Nu vreau.” „Vlad, mă ajuți pe mine!”  Mama, ai spus că trebuie să-mi ascult corpul. Corpul meu spune că nu vrea.”,
a mai povestit prezentatoarea TV.

Simona Gherghe
Simona Gherghe[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

„Mi-e teamă să nu creadă că li se cuvine totul pe lumea asta. Am pus stop!” Simona Gherghe, decizie radicală în privința copiilor săi! Ce s-a întâmplat cu fiica vedetei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Ministrul Muncii, anunț pentru pensionarele din țară! Ce perioadă nu se ia în calcul la stabilirea pensiei

Patrick îi face ochi dulci noii concurente! „E o fată frumoasă...”. Aflați cum va reacționa Bianca Giurcă într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, miercuri, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies