Simona Gherghe, îngenuncheată de durere! Vedeta TV, în doliu. A murit când se aștepta mai puțin: „Drum lin...”

simona gherghe, doliu, a murit, vedeta tv, bunica
simona gherghe, doliu, a murit, vedeta tv, bunica

Simona Gherghe este îngenuncheată de durere. Vedeta TV a pierdut o persoană importantă când se aștepta mai puțin, iar acum este răvășită.

Simona Gherghe trece prin clipe greu de imaginat. Vedeta TV a pierdut una dintre cele mai importante persoane din viața ei, într-o perioadă plină de încărcătură religioasă și într-o zi menită celebrărilor: pe data de 1 Mai.

Citeste si: Simona Gherghe, revoltată din cauza măsurilor: „Dumnezeu nu ar pune viața oamenilor în pericol”

Bunica prezentatoarei TV s-a stins din viață, iar situația este cu atât mai tristă pentru Simona Gherghe, pentru că nu a putut organiza, în cinstea bunicii sale, o pomană cum se cuvine, date fiind restricțiile impuse de autorități,

în contextul apariției pandemiei de coronavirus. Chiar Simona Gherghe este cea care i-a anunțat pe fani, pe internauți, aceștia demonstrându-i că sunt alături de ea și în aceste clipe grele.

simona gherghe, doliu, a murit, vedeta tv, bunica
simona gherghe, doliu, a murit, vedeta tv, bunica

Simona Gherghe este îngenuncheată de durere: bunica ei s-a stins din viață cu doar câteva zile în urmă

Prezentatoarea TV mult iubită de fani, Simona Gherghe, a postat pe rețelele de socializare un mesaj lung, extrem de emoționant, în care a încercat să o omagieze pe bunica sa cât mai bine cu putință.

Cuvintele scrise despre „mamaia” sa au fost extrem de frumoase și de pozitive, iar Simona Gherghe a povestit inclusiv detalii intime despre familia și bunica ei, cum ar fi că preparatul preferat al bunicii era... pizza!

Citeste si: Simona Gherghe trece prin chinuri groaznice. E cumplit ce se întâmplă cu vedeta în aceste momente: „Îmi vine să mă...”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

simona gherghe, doliu, a murit, vedeta tv, bunica
simona gherghe, doliu, a murit, vedeta tv, bunica

Mai mult decât atât, vedeta TV a povestit că bunica ei și-ar fi dorit o pomană la care toată lumea să consume preparatul italian pe care îl adora și că a încercat să îndeplinească, pe cât posibil, dorința bunicii sale. Simona Gherghe își face mustrări de conștiință că nu a putut organiza un parastas în conformitate cu dorințele bunicii sale, fiind nevoită să se rezume la doar 8 persoane, așa cum impune legea.

simona gherghe, doliu, a murit, vedeta tv, bunica
simona gherghe, doliu, a murit, vedeta tv, bunica

„Și ai plecat, mamaie… În prima zi de mai, în luna luminată. În ultimii ani, pe toți cei care treceau să te vadă, îi întrebai dacă vor veni la înmormântarea ta. N-am fost decât opt inși, c-așa-i în stare de urgență… Cu măști pe față, fără să ne putem îmbrățișa, măcar,” a mărturisit Simona Gherghe în începutul mesajului dedicat bunicii sale.

„Ți-ai fi dorit o pomană cu pizza, mâncarea ta preferată. N-a fost să fie nici asta, dar o să am grijă să mănânce multă lume pizza. De trei zile și trei nopți, mi-am retrăit toată copilăria, scene întregi din vacanțele de la țară, raiul pe pământ, pe care le credeam uitate. Cumva, toată viața mi-am imaginat că, atâta vreme cât avem bunici pe pământ, rămânem copii. De trei zile, mamaie, m-am făcut mare,” a continuat vedeta, pe contul său de Facebook.

„Las fotografiile astea aici, ca să rămână. Sunt făcute la ultima noastră întâlnire, în noiembrie, când ți-am adus-o și pe Ana. De atunci, nu ne-am mai întâlnit decât de whatsapp. Așa îl vedeai și pe Vlad, Ionuț, cum îi ziceai tu, căci îți poartă numele. Drum lin, mamaie Ioana! Să-l pupi și pe tataie când vă întâlniți, acolo sus! Sunteți amândoi în inimile noastre!” a conchis Simona Gherghe.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

 

Citeste si: Simona Gherghe, despre izolarea la domiciliu din cauza epidemiei de coronavirus ”Singurul lucru care mă sperie…” Cum s-a pozat vedeta

 

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Simona Gherghe, despre izolarea la domiciliu din cauza epidemiei de coronavirus ”Singurul lucru care mă sperie…” Cum s-a pozat vedeta

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies