Simona Gherghe l-a arătat pentru prima dată pe fiul ei: „A doua minune”

Simona Gherghe
Simona Gherghe

Cum arată micuțul Vlad.

La mai bine de o jumătate de an de când a devenit mamă pentru a doua oară, Simona Gherghe l-a botezat pe micul Vlad Ioan.

Vedeta l-a botezat în weekend pe micuțul născut în luna mai a anului trecut și, pentru prima dată, Simona l-a prezentat lumii întregi.

„El este VLAD THE ONE! ❤️👶 Puiul nostru, a două minune minune, Vlad Ioan, proaspăt creștinat!”, a scris Simona în dreptul fotografiilor cu micuțul, iar fanii au fost de-a dreptul încântați, mai ales că este prima dată când îi văd chipul.

Simona Gherghe
Simona Gherghe

Citeste si: Simona Gherghe a decis să-și vaccineze antigripal toată familia: ”E musai să-l facem”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Simona Gherghe nu mai revine la TV?! Primele declarații

Citeste si: Cum arată Simona Gherghe la două luni după ce a devenit mămică pentru a doua oară

Băiețelul cu ochi albaștri a reușit să îi cucerească pe toți:

Un baietel frumos ca o fetita! ❤️ Sa fiti binecuvantati🤗/ Doamne, ce frumos este! Ce ochi frumoși sunt! Sa fie sanatos și ocrotit de Dumnezeu!/ Sa fie sanatos și fericit, iar voi să vă bucurați de copii! ♥ ️/ Cei mai frumoși ochi albaștri❤️/ Ce baietel frumos foc, perfect 😍😍😍! Să fii sanatos, dulce creștin!”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor și a colegilor de breaslă de-ai Simonei.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Simona Gherghe a decis să-și vaccineze antigripal toată familia: ”E musai să-l facem”

Simona Gherghe este una dintre vedetele care militează pentru vaccinare. Mamă a doi copii mici, Simona Gherghe a decis să-și imunizeze toată familia împotriva gripei.

Simona Gherghe are o fetiță de doi ani și un băiețel de 7 luni, iar vedeta tv spune că iarna trecută a trăit un coșmar de frică să nu facă gripă. Era însărcinată cu băiețelul, era epidemie de gripă, iar o prietenă îi povestise prin ce trăise cu fetița ei, bolnavă, în spital.

Așa că, după ce s-a documentat, și-a întrebat medicul de familie, Simona Gherghe a decis să-și vaccineze toată familia: de la mezinul Vlad, până la bunica, cea care are grijă de cei mici, când părinții sunt plecați.

”Cu doi copii mici de doi ani si jumătate și bebe de aproape 7 luni (așadar în grupe cu risc), nu-mi permit să depind de noroc! Toată lumea își va face vaccinul gripal, de la Vlad (vaccinul se face de la 6 luni în sus), până la mamaie.

Și pentru Ana va fi simplu, pentru că există acum și varianta vaccinului, sub formă de spray nazal. O să-i placă mult! Deja i-am povestit, am pregătit-o, e gata să-l țină pe Vlăduc de mână, ca să nu-l doară. Citește continuarea AICI.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Simona Gherghe, în lacrimi! Ce a putut să spună despre criminalul de la Caracal! ”Este înfiorător! Te gândești inevitabil la viața ta” EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies