Simona Halep, cadou extrem de generos pentru tatăl său. Cât costă Bentley-ul pe care i l-a oferit lui Stere Halep

Simona Halep, cadou extrem de generos pentru tatăl său. Cât costă Bentley-ul pe care i l-a oferit lui Stere Halep
Simona Halep, cadou extrem de generos pentru tatăl său. Cât costă Bentley-ul pe care i l-a oferit lui Stere Halep

Simona Halep este foarte generoasă cu părinții ei. Recent, fostul lider WTA i-a făcut tatălui său un cadou de lux: un Bentley New Flying Spur, care valorează o avere.

Simona Halep vrea să-și arate recunoștința față de părinții ei, cu fiecare ocazie pe care o are. Astfel, după ce a câștigat Turneul de la Praga, primul la care a participat după pauza cauzată de pandemia de coronavirus, sportiva noastră i-a făcut o surpriză tatălui său, Stere Halep. Acesta s-a trezit cu un bolid de lux. 

Simona Halep i-a oferit tatălui său un bolid de lux

Simona Halep este una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume și în ultimii ani a fost nelipsită din Top 10 mondial. În plus, sportiva noastră a reușit să câștige și două turnee de Grand Slam, Roland Garros, în 2018 și Wimbledon, în 2019. 

Munca de ani de zile i-a fost răsplătită însă pe măsură: Simona a câștigat doar din tenis peste 36 de milioane de dolari.

Astfel se explică faptul că sportiva noastră nu se uită la bani, atunci când vine vorba de cadouri pentru persoanele dragi. 

De curând, Simona i-a cumpărat tatălui său, Stere Halep, o mașină de lux, care costă nu mai puțin de 300.000 de euro. Este vorba despre un Bentley New Flying Spur. 

masina halep
Așa arată mașina pe care Simona Halep i-a cumpărat-o tatălui său

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Bolidul de 628 de cai putere, care poate ajunge și la 330 de km/oră, prinde 100 de km pe oră în doar 3,8 secunde. Prin acest cadou, Simona a vrut să-i mulțumească tatălui său pentru tot ajutorul pe care i l-a acordat din momentul în care aceasta a decis să practice tenisul.

masini halep
Bentley Flying Spur este un bolid de lux, care valorează 300.000 de euro

”Tenisul e un sport foarte scump, trebuie să investești într-un copil și să riști.

E o investiție pe care nu ți-o garantează nimeni. Tata nu și-a imaginat vreodată că eu nu o să ajung în top. Și nu o spun acum, că am reușit. Chiar nu cred că s-a gândit vreodată la asta, chiar dacă au fost și momente grele”, declara fostul lider WTA în urmă cu doar câteva luni. 

Simona Halep este pasionată de mașinile scumpe

Mașinile reprezintă una dintre pasiunile Simonei Halep. Chiar dacă este plecată în turnee în marea majoritate a timpului, sportiva noastră adoră să conducă, de fiecare dată când are ocazia. Fostul lider mondial și-a luat permisul la 21 de ani și a recunoscut că nu i-a fost ușor. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

A picat examenul de două ori, înainte să devină șofer cu acte în regulă și asta pentru că nu avea timp să învețe partea teoretică. Din 2012 însă, din momentul în care a putut să conducă, Simona a fost văzută la volanul mai multor mașini de lux. 

Se știe că sportivei noastre îi plac foarte mult mașinile și tocmai de aceea, are o colecție impresionantă de bolizi. Numărul doi mondial primește și din partea sponsorilor acest fel de cadouri, dar în primul rând și le achiziționează din banii câștigați pe terenul de

tenis. 

Astfel, în garajul ultimei campioane de la Wimbledon și-au făcut loc un Mercedes-Benz CLS AMG, un Porsche 911 Carrera S, un Porsche Panamera, un Porsche 718 Boxter GTS, un SUV Range Rover, un Mercedes-Benz GLE 450 AMG sau un Mercedes-Benz SL63 AMG Cabrio. Fiecare dintre aceste mașini valorează peste 100.000 de euro. 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies