Simona Halep, cu planurile date peste cap de coronavirus! Vedeta tenisului mondial și-a reorganizat toată viața! Inclusiv nunta cu Toni Iuruc

Simona Halep, cu planurile date peste cap de coronavirus! Vedeta tenisului mondial și-a reorganizat toată viața! Inclusiv nunta cu Toni Iuruc
Simona Halep, cu planurile date peste cap de coronavirus! Vedeta tenisului mondial și-a reorganizat toată viața! Inclusiv nunta cu Toni Iuruc

Simona Halep este, acum, blocată din cauza coronavirusului, mai multe turnee fiind anulate sau amânate. Mai mult, și viața personală pare să aibă de suferit.

După ce a dat un exemplu extraordinar de implicare în viața civică, Simona Halep donând o sumă considerabilă pentru combaterea coronavirusului, campioana noastră a decis să reorganizeze puțin planurile pe care le avea.

Citeste si: Simona Halep, donație pentru spitalele din București și Constanța, în plină pandemie de coronavirus: Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziționarea echipamentelor

Citeste si: Simona Halep și Toni Iuruc s-au răsfățat cu daruri de zeci de mii de euro! Ce au putut să-și cumpere unul altuia EXCLUSIV

Citeste si: Secretul Simonei Halep de pe Instagram! Pe cine urmărește vedeta tenisului mondial

Astfel, dacă, acum, marea campioană la tenis nu prea are unde să se antreneze, în România, din cauza epidemiei de coronavirus, se pare că antrenorul ei, Artemon Apostu-Efremov – DarrenCahill fiind blocat în Australia – a găsit o rezolvare. Mai exact, antrenorul Simonei Halep a vorbit despre cum campioana de la Wimbldeon gestionează situaţia şi care este programul de pregătire al acesteia.

Pentru moment păstram partea de izolare, lucrurile s-au petrecut destul de rapid. Nu vom merge pe teren în următoarele zile, doar vom face pregătire fizică, forţă. E o rutină cu care s-au obişnuit şi sunt scoşi din această rutină acum. Nu pot să se antreneze normal, sunt practic izolaţi. Fiecare gestionează cum reuşeşte. O să aflăm de la săptămână la săptămână, vedem cum evoluează lucrurile. E mai uşor să fii acasă în aceste momente, ai tot confortul casei, lucrurile sunt mai uşor de aranjat.
Cu aceste reguli stricte de călătorie nu-ţi permiţi să mergi undeva și apoi să rămâi blocat. Am putea merge la o sală aici, în România, dar trebuie să găsim una unde nu e nimeni"
, a spus Artemon Apostu-Efremov la tv.

În altă ordine de idei, cum Simona Halep face acum, de fapt, antrenamente de forță și, astfel, are timp să se recupereze perfect după accidentările pe care le-a suferit, campioana noastră are timp să se ocupe și de restul detaliilor din viața ei.

Iar cel mai important lucru, anul acesta, pe lângă tenisul la nivel înalt, era nunta cu Toni Iuruc. Doar că, susțin sursele noastre, epidemia de coronavirus a dat peste cap și planurile cu privire la cununia celor doi îndrăgostiți.

Mai exact, susțin sursele noastre, cum în luna septembrie este programat Roland Garros, unul dintre turneele favorite ale Simonei Halep, nunta programată cu Toni Iuruc ar putea să mai aștepte.

Și, susțin sursele noastre, Simona Halep și Toni Iuruc au discutat despre acest subiect, luând o decizie deja. ”S-ar putea ca o cununie civilă să fie chiar înainte de Roland Garros, să fie o petrecere restrânsă, în familie. Apoi, când deja se va fi terminat nebunia cu coronavirusul, Simona și Toni vor pregăti petrecerea cea mare. Dar, cel mai probabil, lucrurile astea se vr întâmpla anul viitor, mai ales că ea ar avea destul de mulți invitați din străinătate pe care ar fi absurd să îi țină în carantină, pentru eveniment, înainte.
Așa că, Simona și Toni vor avea, de fapt, o nuntă cum și-au dorit: una pentru familie, intimă, cu doar cei foarte apropiați, și una demnă de o campioană mondială, dar reprogramată”,
ne-a spus o apropiată de-ale familiei Simonei Halep.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Simona Halep a decis să renunțe la tenis pentru familie, peste câțiva ani

Mai exact, spun surse foarte bine informate din preajma campioanei la tenis, Simona Halep a decis când va renunța la sportul în care a făcut, la propriu, istorie, ea fiind singura jucătoare din lume care, de mai bine de șase ani, s-a păstrat în Top 10 mondial. ”Simona Halep va mai juca tenis până în 2022. După, este decisă să renunțe la sportul de performanță. O face de dragul familiei, vrea neapărat să se așeze la casa ei, să nu se mai streseze cu zecile, sutele, de plecări prin toată lumea. Peste trei ani va avea 31, se va îndrepta spre 32 și, cum își dorește o familie mare, trebuie să renunțe la performanță”, ne-a spus sursa citată.

Mai mult, spun sursele noastre, Simona Halep a decis că, la 32 de ani să devină pentru prima oară, mamă. ”Simona își dorește minumum trei copii, iar Toni, după ce au discutat pe acest subiect, s-a lăsat convins de avantajele de a avea o familie atât de numeroasă. Evident, copiii lor nu vor apărea acum, Simona este decisă să mai joace tenis la nivel înalt încă maximum trei ani”, ne-a mai spus sursa noastră.

În plus, mai spun sursele noastre, ieșirea de la restaurant de zilele trecute, a mai avut un scop. ”Simona Halep și Toni Iuruc au decis data la care își vor anunța, oficial, logodna. Se va petrece curând, dar, probabil, așteaptă un moment foarte bun pentru ea. Și-ar fi dorit să anunțe că se logodesc imediat după Australia, dar ea voia să facă pasul cu pricina doar dacă ar fi ajuns în finală, lucru care, din păcate, nu s-a întâmplat, iar Simona a fost foarte dezamăgită din cauza meciului pierdut”, ne-a mai precizat sursa noastră.

În altă ordine de idei, mai spun sursele noastre, relația cu Toni Iuruc a făcut-o pe Simona Halep, pentru prima oară, să fie, cu adevărat, liniștită că visurile ei din copilărie vor deveni realitate. ”Ea, înainte de Toni, era stresată când venea vorba de întemeierea unei familii. Este visul ei din copilărie, și-a dorit întotdeauna să se vadă în rol de soție și de mamă. Acum, de când e cu Toni, știe că i se va îndeplini visul și, probabil de aceea, este mult mai relaxată. Iar asta se vede și când vine vorba de sport, de performanță, reușește să intre în teren mai relaxată și mai focusată ca oricând. Probabil de aceea va avea, acum, în următoarea perioadă, și performanțe de ținut minte”, ne-a mai spus apropiatul Simonei Halep.

 

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Simona Halep și Toni Iuruc, nuntă mare, la Constanța

”Se vor căsători, în 2020, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, ne-a spus un apropiat de-al familiei Simonei Halep, înaintea epidemiei de coronavirus.

Mai mult decât atât, susțineau sursele noastre, ceremonia de nuntă va fi una la care vor participa câteva sute de persoane, acesta fiind, de altfel, singurul lucru care a fost mai dificil de rezolvat, fiind puține restaurante care pot găzdui o asemenea mare de oameni. ”Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”, ne-a spus sursa citată.

Mi-ar plăcea ca nunta să fie în România. Nu știu dacă la mare, în Constanța sau în altă parte. Nu vreau să visez la ceva și să nu se poată realiza. Mi-ar plăcea ca la nuntă să fie mulți oameni, să fiu înconjurată de prieteni și de rude”, a declarat, anul trecut, Simona Halep pentru Tennis World Italia confirmând informațiile WOWbiz.ro, chiar dacă nu a dat, încă, datele exacte ale căsătorie cu Toni Iuruc.

 

Simona Halep a câștigat din tenis peste 36 de milioane de dolari

Sezonul 2019 a fost unul reușit pentru Simona Halep pe plan sportiv, dar și din punct de vedere financiar. Simona Halep ocupă locul al doilea în clasamentul banilor câștigați din tenis în 2019, dupa australianca Ashleigh Barty, cea care deține și primul loc în topul WTA. Campioana de la Wimbledon a strâns 6.962.442 de dolari în 2019, iar în toată cariera ei, Simona Halep a câștigat 36.551.855 dolari. Mai mult, încurajată din plin de Toni Iuruc, Simona Halep, este decisă să câștige un trofeu uriaș pentru cariera sa, aurul la Olimpiada din acest an de la Tokyo, motiv pentru care, probabil, va accepta să fie sportivul care va purta drapelul României la Jocurile Olimpice, dac acestea nu vor fi amânate.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies