Simona Hapciuc de la Survivor 2021 și fiul ei au probleme de sănătate: "Din păcate..."

simona hapciuc probleme de sanatate
Simona Hapciuc recunoaște că este o femeie puternică și că nimic n-o va face să cedeze vreodată

Simona Hapciuc a luptat din răsputeri la Survivor 2021, însă a fost eliminată. Acum, Faimoasa are din nou probleme de sănătate.

Simona Hapciuc a fost una dintre cele mai determinate concurente de la Survivor 2021. Faimoasa a dorit să lupte cât mai mult pentru a-i oferi o viață mai bună fiului ei, însă problemele de sănătate au copleșit-o. Acum, fosta concurentă și copilul ei suferă din nou.

Simona Hapciuc de la Survivor 2021 are din nou probleme de sănătate

Simona Hapciuc a fost extrem de dezamăgită atunci când a părăsit Survivor 2021, deoarece Faimoasa consideră că nu trebuia să plece din Republica Dominicană așa devreme. 

Citeste si: Amna de la Survivor 2021 a ajuns din nou pe mâinile medicilor: "Dureri am..."

Problemele de sănătate pe care Simona le-a întâmpinat pe traseele din junglă nu vor s-o părăsească. Actrița le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare cu ce se confruntă la momentul actual.

simona hapciuc probleme de sanatate
Simona Hapciuc recunoaște că este o femeie puternică și că nimic n-o va face să cedeze vreodată[Sursa foto: Instagram Simona Hapciuc]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

"Hello, dragilor! Eu și Dimitrie vrem să vă mulțumim mult pentru toate mesajele pline de iubire și de încurajare pe care ni le-ați trimis, de la apariția venirii mele în București.

Citeste si: Elena Ionescu îi critică pe concurenții de la Survivor! Ce greșeli uriașe fac

Din păcate, nici unul dintre noi nu se simte foarte bine, Dimitrie dă semne de o răceală, iar eu am sângerări nazale și dureri foarte mari de cap, așa că încercăm să avem cât mai mult grijă de noi, motiv pentru care nu sunt

nici foarte prezentă pe rețelele de socializare. Promit că în câteva zile revin în forță. Mulțumesc”, a scris Simona Hapciuc pe contul personal de Instagram.

simona hapciuc probleme de sanatate survivor 2021
problemele de sănătate nu s-au terminat pentru Simona Hapciuc de la Survivor 2021[Sursa foto: Instagram Simona Hapciuc]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Din păcate, fanii vor trebui să mai aștepte ceva timp până o vor vedea din nou activă pe Simona Hapciuc, acolo unde vedeta își postează cele mai multe dintre fotografii.

Simona Hapciuc luptă în fiecare zi pentru fiul ei

Simona Hapciuc a rămas mămică singură din clipa în care partenerul ei de viață a aflat că vor avea un copil.

De atunci, fosta Faimoasă vrea să-i ofere celui mic tot ce este mai bun pe lume.

„Dimitrie are 3 ani. Tatăl lui Dimitrie a hotărât să dispară când a aflat de sarcină. Am rămas o mamă singură din toate punctele de vedere. Nu mai am părinţi, iar fraţii mei sunt în străinătate. Am dus-o dintr-o luptă în alta. M-am luptat cu depresia după naştere, fac terapie şi acum, pentru că încă mă lupt cu demonii.

Dar am o legătură specială cu copilul meu, Dimitrie merge cu mine la sală, în oraş, la filmări, peste tot. Îmi va fi foarte greu fără el, nu ştiu cum voi reuşi să dorm, pentru că doarme în fiecare seară cu capul pe pieptul meu. Singura mea slăbiciune e Dimitrie şi îmi va fi dificil să fiu departe de el. De când s-a născut am fost despărţiţi doar câteva zile’, a povestit Simona Hapciuc.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ana și Zanni, noi dezvăluiri despre relația lor în cea mai nouă ediție Survivor 2021!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies