Simona Hapciuc, dezvaluiri inedite astazi, la „Teo Show”

Simona Hapciuc, dezvaluiri inedite astazi, la „Teo Show”
Simona Hapciuc, dezvaluiri inedite astazi, la „Teo Show”

„Aveam momente cand plecam de la emisiune, ajungeam acasa si plangeam”

Simona Hapciuc a povestit astazi, la „Teo Show”, ce anume a <adus-o> recent pe prima pagina a ziarelor. Vedeta este, de cateva zile, <protagonista> unui scandal intens mediatizat, fosta asistenta TV fiind de ceva vreme intr-un conflict cu prezentatoarea unei emisiuni in cadrul careia era asistenta.

„Vreau sa incep prin a spune ca eu am fost scandalizata de titlurile din ziare si intr-adevar, o cearta a fost, dar nu a fost mai mult decat o cearta!(...)

Nu am sa stiu niciodata de la ce a plecat (...)”, isi incepe dezvaluirile Simona Hapciuc.

Conflictul dintre cele doua foste colege ale aceleiasi emisiuni s-a dezvoltat in timp, iar lucrurile au luat o turnura alarmanta.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Ideea este ca la mine se adunasera foarte multe si ca eu deja ajunsesem sa ma rog de sefii mei sa ma dea afara (din emisiune – n.r.).

Ajunsesem la terapie din cauza ei (a colegei de emisiune – n.r.) Aveam momente cand plecam de la emisiune, ajungeam acasa si plangeam. M-a gasit fiul meu plangand in baie (...)”, acestea sunt parte din marturisirile inedite facute astazi, de Simona Hapciuc, la <Teo Show>.

Fosta asistenta TV a povestit cu lux de amanunte si cum au decurs lucrurile in ziua in care lucrurile „au dat pe-afara”.

„In ziua respectiva au avut doua <atacuri> din partea ei.(...) In pauza de publicitate ne-am dus in baie. Si asta a fost greseala mea, faptul ca fiind foarte nervoasa am inceput sa o injur(...) Moment in care ea a incercat sa-mi dea cu palma si eu am prins-o de maini si am impins-o. In momentul in care am impins-o, ea a inceput sa tipe .  Presa a scris ca eu am tumefiat-o la fata, dar ea peste trei zile a fost in emisiune.

Nu stiu daca au venit ambulante, pentru ca eu am plecat.(...) Pe de o parte eu am plecat foarte fericita din emisiune(...) Toata lumea a vazut ca am plecat cu zambetul pe buze(...) Nu a existat absolut nicio palma pe care i-am dat-o (...)  Nu stiu de povestea cu ambulantele pentru ca m-au dat afara si mi-au spus sa plec(...) ”, 
a mai dezvaluit Simona Hapciuc astazi, in cadrul <Teo Show>.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies