Simona Pătruleasa: “Îmi pregătesc popcorn, o înghețată …”

Simona Pătruleasa: “Îmi pregătesc popcorn, o înghețată …”
Simona Pătruleasa: “Îmi pregătesc popcorn, o înghețată …”

Ritualul Simonei Pătruleasa, înainte de vizionarea “Fiica ambasadorului”, serialul fenomen difuzat de Kanal D; Gediz este personajul preferat al vedetei

Serialul “Fiica ambasadorului”, difuzat de luni pana vineri, de la 20:00, la Kanal D, cucereste pe zi ce trece tot mai multi fani, iar printre admiratorii acestei productii productii ce inregistreaza audiente record se numara si Simona Patruleasa, vedeta Kanal D. Aceasta nu rateaza niciun episod al productiei si se declara impresionata de povestea excelent conturata si de actorii talentati care dau viata unor personaje memorabile.

“Preferatul meu este Gediz (interpretat de Uraz Kaygılaroğlu), mi se pare ca traieste genul aela de iubire neimpartasita fata de Nare (Neslihan Atagül), o iubire platonica, extraordinara, care merge pana la sacrificiul

suprem”, a spus Simona Patruleasa despre personajul sau preferat, in cadrul unui interviu realizat de Stirile Kanal D.

Indragita vedeta spune ca are un adevarat ritual inainte de inceperea serialului “Fiica ambasadorului”, de care se bucura impreuna cu familia. “Cand este Sabin acasa, il urmaresc cu el; cand nu e cu mine, vizionez serialul impreuna cu Ingrid. Imi pregatesc popcorn, o inghetata, o apa plata, si cam asa se desfasoara ritualul…”, a adaugat Simona Patruleasa.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Serialul “Fiica ambasadorului” poate fi urmarit de luni pana vineri, de la ora 20:00, numai la Kanal D!



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies